YANGINA GİDEN İTFAİYE ARACI İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Düzce’de araç yangına giden itfaiye aracına, ışıklı kavşakta otomobil çarptı. Kaza sonrası kapanan yolu açmak için itfaiyeciler sırtlarında yangın tüpleriyle otomobili itti. Kaza anı ise güvenlik kameralarınca an ve an görüntülendi.

Yangına giden itfaiye aracı ile otomobil çarpıştı

20 Şubat 2023 Pazartesi 11:14

 Kaza, öğlen saatlerinde D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Kenan A.’nın kullandığı 81 ABR 892 plakalı Kia marka otomobil, Olimpiyat ışıklı kavşaktan D-100 Karayoluna çıkarken araç yangınına yetişmeye çalışan Süleyman A.’nın idaresindeki 81 DE 112 plakalı itfaiye aracına çarptı. İtfaiye aracına yandan çarpan otomobil hurdaya döndü.

f3676bd2-edf4-4735-ae67-675066af664a.jpg

  Sırtlarında tüplerle otomobil ittiler
 Araç yangını için çıkış yapan itfaiye ekibi kaza yapınca üzerlerinde yangına müdahale ekipmanlarıyla kaza yapan otomobili, sırtlarına taktıkları oksijen tüpleriyle itmek zorunda kaldılar.  Başlarında kasklar sırtlarında oksijen tüpleriyle aracı yol kenarına iten itfaiyecilerin görüntüsü ise dikkat çekti.
 Kaza anı ise çevrede bulunan güvenlik kameralarınca an ve an kaydedildi. Ölen ve yaralananın olmadığı kazayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı
  

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.