YARALI KOCA EŞİNİN YANINDAN BİR SANİYE AYRILMADI

Şehir merkezinde otomobil ile minibüs çarpıştı.

Yaralı Koca Eşinin Yanından Bir Saniye Ayrılmadı

14 Haziran 2020 Pazar 18:14

Çarpışmanın etkisiyle otomobil duvarı yıkarak bahçeye girdi. Otomobilde bulunan 2 kişi yaralanırken, otomobilde sıkışan kadını 112 acil sağlık ekipleri ile itfaiye ekipleri sıkıştığı yerden çıkarttı. Kazada yaralanan koca eşinin başından bir an olsun ayrılmadı.

  Kaza; öğlen saatlerinde Düzce merkeze bağlı Nusrettin Mahallesi Ziya Gökalp Sokak ile İnkilap Sokağın birleştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Muhammet Ali A.’nın kullandığı 81 DY 997 plakalı minibüs, kavşakta  Kenan A.’nın kullandığı 14 LB 080 plakalı otomobile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan otomobil bir evin bahçesine duvarı yıkarak girdi. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde yolcu olarak bulunan Nurşen A.  Otomobilde sıkıştı. Sıkışan kadını 112 Acil Sağlık Ekipleri ve itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden çıkarttı.

  Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Kenan A. ve eşi Nurşen A. Kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.