YETENEK SİZSİNİZ İLE ŞÖHRET OLMUŞTU! AREF GHAFOURİ Ö-LÜM DÖŞEĞİNDE

Aref Ghafouri ö-lüm döşeğinde

Yetenek Sizsiniz ile şöhret olmuştu! Aref Ghafouri ö-lüm döşeğinde

16 Temmuz 2018 Pazartesi 22:56

Yetenek Sizsiniz yarışması ise Türkiye’nin tanıdığı Aref Ghafouri’yi, gösterilerinde kullandığı kobra yılanı s-okmuştu. Ö-lümle burun buruna gelen Aref Ghafouri’den yeni haberler var. Kobra yılanı p-anz-ehiri bulunmadığı için Mısır ve Fransa’dan haber bekleniyordu.

1-207.jpg

Fransa’nın artık p-anz-ehir üretmediği öğrenilince Aref Ghafouri son çare olarak Mısır’a gönderildi. İşte Aref Ghafouri olayının ayrıntıları. Antalya’da dün ‘kobra’ cinsi yılanın ı-sırdığı sihirbazlık gösterileriyle tanınan İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri, vize probleminin aşılmasının peşinden tedavi için Mısır’a gönderildi. Ayrıca Aref’in s-ağlık durumunun düne göre daha iyiye gittiği ve yılanın ı-sırdığı sağ kolundaki şişliğin inmeye başladığı açıklandı. Genç sihirbazın yapılan ilk müdahaleyle z-ehrin vücuduna yayılmasına zorla izin verilmediği öğrenildi.SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA; ref için aranan p-anz-ehir Türkiye’ye getirilemeyince Aref için sağlık Bakanlığı yazılı açıklama yaptı.

2-173.jpg

İşte o açıklama verilen bilgiler: -‘Aref Ghafouri, yılan ısırması hadisesi üzerine hemen Antalya Eğitim Araştırma H-astanesi’ne kaldırılmış ve tedavisine başlanmıştır. Sağlık Bakanlığı ilgili birimleri vasıtası ile yılan z-ehirlenmelerine karşı antidot temini için hemen harekete geçmiştir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.