YILDIZI PARLAYAN GENÇ OYUNCU HAYATINI KAYBETTİ

Kuzey İrlanda’daki evinde yaşamını ytirdi.

Yıldızı Parlayan Genç Oyuncu Hayatını  Kaybetti

28 Aralık 2019 Cumartesi 17:12

Game of Thrones’ta Theon Greyjoy karakterinin dublörünü canlandıran Andrew Dunbar, Kuzey İrlanda’daki evinde yaşamını ytirdi.   Son dakikaGame of Thrones hayranlarını üzen h-aber! Genç o-yuncu ha-yatını k-aybetti  Fi-nal se-zonuyla hayranlarını h-ayal kı-rıklığına uğratsa da, yayınlandığı 8 sezon boyunca milyonlarca kişiyi ekran b-aşına ki-litleyen Game of Thrones dizisi, bu kez ü-z-ücü bir o-layla gü-ndeme geldi.

 

3-20191228172211.jpg

 

Dizinin sevilen karakterlerinden Theon Greyjoy’un d-ublörünü c-anlandıran Andrew Dunbar, Kuzey İrlanda’nın Belfast kentindeki evinde ha-yatını k-aybetti. 30 yaşındaki o-yuncunun Noel ari-fesinde ö-ldüğü du-yurulurken, herhangi bir detay ise p-aylaşılmadı. Dunbar, Battle of Bastards’ta kuzeyli as-kerlerden bi-rini ca-nlandırdı. Dizinin en çok akılda k-alan bö-lümlerinden ‘Battle of Bastards’ta da (Pi-çlerin Sa-vaşı) kamera önüne geçen Dunbar, Jon Snow’un yanında s-avaşan kuzeyli as-kerlerden birini ca-nlandırdı.

4-738.jpg

 

Dunbar’ın ölümü, dizi ekibi tarafından da ü-züntüyle karşılandı. Başta set çalışanları olmak üzere birçok kişi sosyal medyadan Dunbar’la ilgili dü-şüncelerini paylaştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.