YTÜ’DE 3’ÜNCÜ SOSYAL SORUMLULUK GÜNLERİ

Yıldız Teknik Üniversitesi KVK tarafından düzenlenen “3’üncü Sosyal Sorumluluk Günlerinde” tanınmış isimler, Sosyal Sorumluluk hakkında söyleşi yapacaklar.Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kalite ve Ve...

YTÜ’de 3’üncü Sosyal Sorumluluk Günleri

15 Nisan 2015 Çarşamba 09:44

Yıldız Teknik Üniversitesi KVK tarafından düzenlenen “3’üncü Sosyal Sorumluluk Günlerinde” tanınmış isimler, Sosyal Sorumluluk hakkında söyleşi yapacaklar.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kalite ve Verimlilik Kulübü (KVK) bünyesindeki Sosyal Sorumluluk Projesi ekibi, 5 senen buyana yaşama dair her alana dokunuyor. YTÜ KVK tarafından, daha farkında, daha duyarlı bir üniversite gençliği oluşturmak adına düzenlenen “3.Sosyal Sorumluluk Günlerinde” tanınmış isimler, Sosyal Sorumluluk hakkında öğrencilerle bir araya gelip, farkındalık yaratacaklar. Etkinlik dahilinde Oyuncu Sercan Badur, Oyuncu ve Komedyen Yunus Günçe, Oyuncu ve Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu öğrencilerle birlikte olacak.

YTÜ KVK tarafından gerçekleştirilen etkinlikle ilgili, proje lideri Zeynep Suyabatmaz, “Biraz daha görmek için, biraz daha farkında olmak için konuşmanın zamanı geldi diye düşünüyoruz. 20 Nisan’da Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda daha fazla görmek ve farkında olmak için bir araya geliyoruz. Etkinliğimiz Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra, üniversitemiz dışındaki tüm öğrencilere de açıktır” dedi.

Kaynak: IHA

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.