• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

10 Senede 11 Kez Ameliyat Olan Ünlü İsimden Üzen Haber Geldi

10 Senede 11 Kez Ameliyat Olan Ünlü İsimden Üzen Haber Geldi
Üzen Haber Geldi

10 senede 11 kez a-meliyat olan Fulden Uras’a, rutin kontrolleri için gittiği hastanede m-eme k-anseri t-eşhisi koyuldu. Şarkıcı, “Sağ g-öğsümün tamamı, sol g-öğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin” dedi. Fulden Uras, g-öğsündeki kitleler yüzünden z-or günler geçiriyor.

1-417.jpg

10 senede 11 kere a-meliyat olan Fulden Uras’a rutin kontrol kontrolleri için gittiği h-astanede m-eme k-anseri t-eşhisi konuldu. B-ıçak altına yatacak olan şarkıcı, “Sağ g-öğsümün tamamı, sol g-öğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin.” dedi. Şarkıcı sosyal medya hesabından h-astalık sürecini ve yaşadığı z-orluğu şu sözlerle dile getirdi: “Bu bir emar görüntüsü… Çoğu kadının kabusu. K-orktuğu yüzünden çektirmeye çekindiği, bazen çok geç kaldığı bir emar görüntüsü . Yaklaşık 10 senedir 8 sağ m-eme 3 sol m-eme olmak üzere 11 a-meliyat geçirdiğim kendi emarım bu gördüğünüz. Pazartesi günü saat 14 sıralarında her iki m-eme de de görünen kitlelerimden kurtulacağım. Çok geciktirdim, çok erteledim taa ki b-ıçak k-emiğe d-ayanana kadar. Yine de şükrediyorum dönülmez bir yerde değilim. Herkes yanımda kardeşlerim, dostlarım, kardeş yerine koyduklarım, canım kadar sevdiğim 12 senelik hayat arkadaşım büyük destekler.

2-316.jpg

10 senede 11 kez a-meliyat olan Fulden Uras’a, rutin kontrolleri için gittiği hastanede m-eme k-anseri t-eşhisi koyuldu. Şarkıcı, “Sağ g-öğsümün tamamı, sol g-öğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin” dedi. Fulden Uras, g-öğsündeki kitleler yüzünden z-or günler geçiriyor. 10 senede 11 kere a-meliyat olan Fulden Uras’a rutin kontrol kontrolleri için gittiği h-astanede m-eme k-anseri t-eşhisi konuldu. B-ıçak altına yatacak olan şarkıcı, “Sağ g-öğsümün tamamı, sol g-öğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin.” dedi. Şarkıcı sosyal medya hesabından h-astalık sürecini ve yaşadığı z-orluğu şu sözlerle dile getirdi: “Bu bir emar görüntüsü… Çoğu kadının kabusu. K-orktuğu yüzünden çektirmeye çekindiği, bazen çok geç kaldığı bir emar görüntüsü . Yaklaşık 10 senedir 8 sağ m-eme 3 sol m-eme olmak üzere 11 a-meliyat geçirdiğim kendi emarım bu gördüğünüz.

3-224.jpg

Pazartesi günü saat 14 sıralarında her iki m-eme de de görünen kitlelerimden kurtulacağım. Çok geciktirdim, çok erteledim taa ki b-ıçak k-emiğe d-ayanana kadar. Yine de şükrediyorum dönülmez bir yerde değilim. Herkes yanımda kardeşlerim, dostlarım, kardeş yerine koyduklarım, canım kadar sevdiğim 12 senelik hayat arkadaşım büyük destekler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim