• BIST 10052.95
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

12 Yıl Önce Oynadığı Efsane Dizi Hayatını Değiştirdi

12 Yıl Önce Oynadığı Efsane Dizi Hayatını Değiştirdi
Ünlülerin keşfedilme hikayeleri Bu isimleri tanımayan yok gibi!

Ünlülerin keşfedilme hikayeleri Bu isimleri tanımayan yok gibi! Her gün başta magazin gazeteleri olmak üzere pek çok mecrada karşımıza çıkıyorlar. Sıradan hayatları bir anda değişince tüm Türkiye onları tanıdı. Ünlülerin keşfedilme hikayelerine Fahriye Evcen'den başlayalım...

TATİLE GELDİ OYUNCU OLDU Almanya'da yaşayan Fahriye Evcen, tatil için geldiği Türkiye'de merhum Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katılmıştı. Daha sonra Oya Aydoğan onu yapımcısı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırmıştı.

Telefon numarası alışverişinden sonra Fahriye Evcen Almanya'ya dönmüştü. Ama telefonu bir türlü susmak bilmedi. Sonunda dayanamayıp gelen rol tekliflerini kabul etti. ''Asla Unutma' ve 'Hasret' dizilerinde rol aldı. Ama asıl büyük çıkışını 'Yaprak Dökümü' ile yaptı.

TEK DİZİ İLE HAYATI DEĞİŞTİ Çukur dizisinde Vartolu Sadettin'in unutamadığı tutkulu aşkı Sadiş karakterine hayat veren Boncuk Yılmaz'ın Sıla dizisnde Narin'i canlandırdığını öğrenenler bir hayli şaşırıyor.

Sıla dizisinde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Boncuk Yılmaz, bu projeden sonra birçok yapımda rol aldı.

ŞÖHRETİ TRENDE BULDU Boncuk Yılmaz ilk oyunculuk teklifini bir tren yolculuğu sırasında aldığını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: "Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdim. Bir tren yolculuğu sırasında, tamamen tesadüf eseri, Ahmet Uluçay'la tanıştım, 'Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak' filmini çektik beraber. Bu film bana çok güzel bir ödül de getirdi.

SİYAD'dan 2004 'Umut Vaad Eden Genç Sanatçı' ödülünü aldım. Daha sonra diziler geldi. 'Sessiz Gece'de oynadım kısa bir süre... Ardından 'Kızlar Yurdu'nda kör bir kızı canlandırdım. En son da 'Sıla' dizisi... Gül Hoca (Gül Oğuz) benim için bir lütuf. Onunla çalışmak, bu işi yapan herkese nasip olur inşallah..."

O KADAR UTANGAÇTI Kİ... Lisede hiç popüler olmayan, utangaç, içe dönük Merve Boluğur, kuzeninin ajansındaki bir fotoğraf çekimine gitmişti.

Orada tanıştığı ajans sahibi ona kartını vererek Merve Boluğur'un şöhret kapılarını aralamıştı.

Ajansının eviyle aynı sokakta olması Merve Boluğur'u dizilerin vazgeçilmez yıldızı yapmasına yetip artmıştı bile.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim