• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

ACUN ILICALI’NIN EŞİ ŞEYMA SUBAŞI YENİ İŞİNİ AÇIKLADI GÖRENLER ŞAŞTI KALDI

ACUN ILICALI’NIN EŞİ ŞEYMA SUBAŞI YENİ İŞİNİ AÇIKLADI GÖRENLER ŞAŞTI KALDI
Yapımcı Acun Ilıcalı’nın sosyal medya fenomeni olan eşi Şeyma Subaşı,

Yapımcı Acun Ilıcalı’nın sosyal medya fenomeni olan eşi Şeyma Subaşı, şu sıralar yeni işi gündemde. Şeyma Subaşı yeni işi ile herkesi çok şaşırtacağa benziyor. Yapımcı Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı şu sıralar büyük atılımda…

123.jpg

Zaten sosyal medyayla fazlasıyla haşır neşir olan ve 2 milyondan fazla takipçi sayısına ulaşan Şeyma Subaşı, şimdi de yeni işiyle gündemde. Peki Şeyma Subaşı’nın yeni işi ne ? Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram paylaşımları ile oldukça dikkat çekiyor. Belli bir rotada paylaşımlarını sürdüren Şeyma Subaşı, işini sadece sosyal medyada tutmaya ve genişletmeye kararlı.

1-003.png

Kısa bir süre önce, bir sosyal paylaşım platformunda videolar çekmeye başlayan Şeyma Subaşı’nın bu videoları yoğun ilgi görmüş ve kısa sürede binlerce izlenme oranına ulaşmıştı. Ancak Şeyma Subaşı dur durak bilmiyor. Şeyma Subaşı şimdi de yeni işi için kolları sıvadı. Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı, Bebek’te tamamen kendi tarzı bir kafe açacağını duyurdu.

2sac-001.png

Şeyma Subaşı, hazırladığı salatanın fotoğrafını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Subaşı, instagram’ın hikaye bölümünden yayınladığı kareye, “İşte beni diğer heyecanlandıran iş arkadaşlar. Tamamen kendi tarzım bir cafe açıyorum” notunu yazdı. Subaşı, instagram’ın hikaye bölümünden yayınladığı kareye, “İşte beni diğer heyecanlandıran iş arkadaşlar. Tamamen kendi tarzım bir cafe açıyorum” notunu yazdı.Subaşı, instagram’ın hikaye bölümünden yayınladığı kareye, “İşte beni diğer heyecanlandıran iş arkadaşlar. Tamamen kendi tarzım bir cafe açıyorum” notunu yazdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim