• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Acun yılın dizi b*mbasını p-atlattı! TV8’e öyle bir isim geliyor ki…

Acun yılın dizi b*mbasını p-atlattı! TV8’e öyle bir isim geliyor ki…
TV8’e öyle bir isim geliyor ki…

TV 8 yeni sezonun en iddialı ve başarılı kanalları arasında. Birbirinden farklı eğlence ve yarışma programlarının yanı sıra dizileri ile de büyük beğeni toplayan kanalın yeni dizisi yolda. Acun Ilıcalı'nın Nisan ayının başında yayına girmesi beklenen Fatih Aksoy imzalı dizisinin başrolü için ünlü oyuncu Cansu Dere'ye teklif götürdü iddia edildi. Gelen tüm tekliflere kapıları kapatan Cansu Dere'nin bu teklife sıcak baktığı kulislerden sızan en yeni bilgiler arasında.

En son internette yayınlanan ve büyük ses getiren Şahsiyet dizisinde Haluk Bilginer ile başrolü paylaşan Cansu Dere televizyon dizilerinde artık yer almayacağını belirtmiş ve gelen dizi tekliflerini okumadan geri çevirmişti. Fakat en son Annem dizisinde oynayan güzel ve başarılı oyuncuyu Fatih Aksoy ikna etti. TV8'de yılın bombası olarak gösterilen dizinin kadın başrol oyuncucu Cansu Dere olacak. Erkek başrol ise henüz kesinleşmedi. YENİ DİZİYİ BÖYLE İMA ETTİ: Geçen günlerde yakın arkadaşı Burçin Terzioğlu ile Etiler Da Mario’dan çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu iddialara açıklık getirmiş ve yeni diziye yeşil ışık yakmıştı... Dere, Kenan İmirzalıoğlu’yla kamera karşısına geçeceği haberleriyle ilgili, “Hiç öyle bir şey yok. Başka bir işle flört aşamasındayız” açıklamasını yapmıştı. Güzel oyuncunun gündeminde senaryosu yazım aşamasında olan Fatih Aksoy’un TV8’e çekmeyi planladığı yeni dizi projesinin olduğu öğrenildi. CANSU DERE KİMDİR? Güzel oyuncu Cansu Dere, 1980 yılında Ankara'da doğdu.

2-20190204220714.jpg

Yunanistan göçmeni bir aileden olan Cansu Dere, İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı. ITKIB' in tüm yurtdışı organizasyonlarında ülkemizi temsil eden Cansu Dere , 2002-2003 yıllarında Paris'te çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünden mezun oldu. İlk sunuculuk deneyimini Kanal D'deki Çocuk ve Müzik programıyla yaşadı. Ardından 2004 yılında Show TVde yayınlanan Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışmayı sundu. NTV'de yayınlanan Life Style Moda programında sunuculuğun yanı sıra editörlük de yapmıştır.

3-890.jpg

2005'te yine NTV'de N Moda programının sunuculuğunu üstlendi. 2004'te Hilal Saral'ın yönettiği Nazanı oynadığı Metro Palas adlı diziyle oyunculuğa adım attı. Daha sonra Türkan Derya'nın yönettiği Alacakaranlık adlı dizide Irmak Bozoğlu karakterini canlandırdı. 2005 yılında Zeynep Günay Tan'ın yönettiği Güz Yangını dizisindeki Ceylan rolüyle dikkatleri çeken Dere, bu dönemde Çağan Irmak'ın TV filmi formatında çektiği Kabuslar Evi filminde köylü Esma karakterini oynadı. 2006-2008 yılları arasında Sıla isimli dizide Mehmet Akif Alakurt ile birlikte başrol oynayarak popülerliğini arttı. Sıla karakteri ile yer aldığı dizi ile hayran kazanmaya başlamıştır.

4-546.jpg

2007`de Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı Son Osmanlı Yandım Ali adlı, Defne karakterini oynadığı dönem filmi 1 milyonun üstünde seyirci tarafından izlendi. 2009 yılında Acı Aşk adlı, Onur Ünlü'nün senaryosunu yazdığı, Taner Elhan'ın yönettiği bir filmde rol aldı. Halit Ergenç, Songül Öden ve Ezgi Asaroğlu ile başrolleri paylaştığı filmde Oya adlı bir fotoğrafçıyı oynadı. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde İranlı Firuze karakteri ile yer almıştır. 2016 Ekim'inde Star tvde yayınlanmaya başlayan Anne (dizi) dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı.

5-045.jpg

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 yeni sezona b*mba gibi programlarla girdi. Kızım, Jet Sosyete gibi dizilerle de başarısını gösteren TV8’nin yeni dizisine öyle bir isim geliyor ki medya kulisleri şimdiden karıştı…

Acun yılın dizi bombasını patlattı! TV8'e öyle bir isim geliyor ki...

TV 8 yeni sezonun en i-ddialı ve başarılı kanalları arasında. Birbirinden farklı eğlence ve yarışma programlarının yanı sıra dizileri ile de büyük beğeni toplayan kanalın yeni dizisi yolda.

Acun yılın dizi bombasını patlattı! TV8'e öyle bir isim geliyor ki...

Acun Ilıcalı’nın Nisan ayının başında yayına girmesi beklenen Fatih Aksoy imzalı dizisinin başrolü için ünlü oyuncu Cansu Dere’ye teklif götürdü i-ddia edildi. Gelen tüm tekliflere kapıları kapatan Cansu Dere’nin bu teklife sıcak baktığı kulislerden sızan en yeni bilgiler arasında.

Acun yılın dizi bombasını patlattı! TV8'e öyle bir isim geliyor ki...

En s-on internette yayınlanan ve büyük ses getiren Şahsiyet dizisinde Haluk Bilginer ile başrolü paylaşan Cansu Dere televizyon dizilerinde artık yer almayacağını belirtmiş ve gelen dizi tekliflerini okumadan geri çevirmişti.

Acun yılın dizi bombasını patlattı! TV8'e öyle bir isim geliyor ki...

Fakat en s-on Annem dizisinde oynayan güzel ve başarılı oyuncuyu Fatih Aksoy ikna etti. TV8’de yılın b*mbası olarak gösterilen dizinin kadın başrol oyuncusu Cansu Dere olacak. Erkek başrol ise henüz kesinleşmedi.

Acun yılın dizi bombasını patlattı! TV8'e öyle bir isim geliyor ki...

Geçen günlerde yakın arkadaşı Burçin Terzioğlu ile Etiler Da Mario’dan çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu i-ddialara açıklık getirmiş ve yeni diziye yeşil ışık yakmıştı…

Acun yılın dizi bombasını patlattı! TV8'e öyle bir isim geliyor ki...

Dere, Kenan İmirzalıoğlu’yla kamera karşısına geçeceği h-aberleriyle ilgili, “Hiç öyle bir şey yok. Başka bir işle flört aşamasındayız” açıklamasını yapmıştı. Güzel oyuncunun gündeminde senaryosu yazım aşamasında olan Fatih Aksoy’un TV8’e çekmeyi planladığı yeni dizi projesinin olduğu öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim