• BIST 9559.02
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C

AK KADRO AKÇAKOCA’DA BULUŞTU

AK KADRO AKÇAKOCA’DA BULUŞTU
Türkiye Yüzyılı’nı inşa eden AK kadrolar Akçakoca’da buluştu.
 “Akçakoca Teşkilatı ile vefa buluşması” programında teşkilatın emektarları biraraya geldi. 
Akçakoca teşkilatı ile vefa buluşması Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, milletvekili adayları ve  AK dava içerisinde görev alan teşkilat üyelerinin katılımı ile yapıldı. 
Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı program yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Vefa programında konuşan Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca”yı çok sevdiğini belirterek AK Parti ailesi ile birarada olmaktan mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. 
Akçakoca Teşkilatı ile Vefa buluşması programında konuşan Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti'nin yenilendikçe gönüllüler ordusunu büyüten bir parti olduğunu vurgulayarak “Her zaman söylediğimiz bir şey var. Bizim partimizde eski olmaz,  biz kongrelerde seçim dönemlerinde yenileniriz. Hemen her seçim döneminde her kongre döneminde yüzde 60 yüzde 70 yenileniriz. Ama biz yenilendikçe gönüllüler ordusunu büyüten bir partiyiz. Onun için bizde eski olmaz. Bu gönüllüler ordusunun bir neferi olan çok kıymetli Akçakocalı kardeşlerim hepinize şükranlarımı sunuyorum. 21 yılda bu partiyi tuğla tuğla inşa ettiğiniz için alın terinizle , gözyaşınızla emeğinizle inşa ettiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi. 
 
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise “Kuruluşundan bu güne kadar farklı farklı kuruluşunda yer almış hepsi bizim başımızın tacı hepsi bizim için bir değerdir. Rabbim sizlerin sayısını artırsın birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerinde bulundu. 
 Milletvekili adayı Ercan Öztürk ise “Öyle bir çalışalım ki kendi evimizden başlayarak çok güçlü bir destekle bizi meclise uğurlayın diyorum. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Milletvekili üçüncü sıra adayı Hakan Kuşçuoğlu da konuşmasında geceye katılanları selamlayarak, teşkilata gönül verenlere teşekkür etti.  
 Konuşmaların ardından AK  Parti kadrosu ile Türkiye Yüzyılı hedefleri konuşuldu. 
14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkılacağı vurgulandı. 14 Mayıs’ta vakit, Türkiye Yüzyılı vaktidir mesajları verildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim