IHAAW134306-ASA/31-03-2015
- Anayasa Mahkemesi’nin ’hak ihlali’ kararının ardından 236 sanığın yeniden yargılandığı Balyoz davasında savcı tüm sanıkların beraatini istedi.
31.03.2015 13:43:06 TSI
NNNN
Kaynak: IHA

Düzce'de denetimlerde 179 araç trafikten men edildiDüzce genelinde polis ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 14 bin 695 araç, motosiklet ve okul servisi denetlendi, 179 araç trafikten men edildi.
Düzce’de güvenlik ve asayiş toplantısı gerçekleştirildiDüzce’nin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınan tedbirler, düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısında değerlendirildi.
Hızlı sürücüler radara yakalandıDüzce'de Trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerde 7 bin 760 araç, bin 290 motosiklet denetlenirken 878 sürücüye çeşitli suçlardan cezai işlem uygulandı, 151 sürücü ise radara girdi.
Çilimli’de Jandarma Operasyonu: Uyuşturucu Ele GeçirildiDüzce’nin Çilimli ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 14 bin 400 lira ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı
Yer Avcılar
Vicdan azabı çekiyorum
Milyonlarca memur ve emekli
Yeşilçamın Usta İsmini Az Önce Kaybettik
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.