IHAAW164157-ASA/31-03-2015
- Anayasa Mahkemesi’nin ’hak ihlali’ kararının ardından Balyoz davasında yeniden yargılanan 236 sanık hakkında beraat kararı verildi.
31.03.2015 16:41:57 TSI
NNNN
Kaynak: IHA

Düzce’de 154 araç trafikten men edildiDüzce’de trafik denetimi yapan polis ve jandarma ekipleri kural tanımayan sürücülere geçit vermiyor.
Uyuşturucu satıcısı 6 kişi tutuklandıDüzce'de Polis ve Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonlarda yakalanan 6 uyuşturucu satıcısı tutuklandı, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 60 şahıs hakkında ise işlem yapıldı.
Düzce güvenlik ve asayiş toplantısı yapıldıDüzce’nin huzur ve güvenliği için il genelinde alınan güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi.
Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktıDüzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, doğu illerinden İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.
Kadir İnanır Vefat Etti
Beşik Gibi Sallanmaya Devam Ediyor...
Toplumda Sık Görülen Kolon Hastalıkları
Katliam gibi kaza
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.