ANNENİN SÖZLERİ ŞOK ETTİ ..
02 Eylül 2025 Salı 00:04Beşiktaş'ta kan donduran olay! Yeni doğan bebeğini çöpe atıp alışverişe gitti: Anne gözaltında
Beşiktaş’ta dün sabah erken saatlerde kan donduran bir olay yaşandı. Çöpleri toplayan belediye ekipleri, konteynerin yanında bebek cesedi buldu. Yapılan incelemede, minik bedende yanık ve kesik izleri olduğu tespit edildi. Olay kısa sürede büyük yankı uyandırırken, polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. 39 yaşındaki anne gözaltına alınırken, yaşanan vahşetin perde arkasında ne olduğu merak ediliyor.
Beşiktaş’ta sabah saatlerinde çöpleri toplayan belediye ekipleri, konteynerin yanına bırakılmış bebek cesedi buldu. Yapılan incelemede bebeğin cesedinde yanık ve kesik izlerinin olduğu belirlendi.
Olay saat 06.00 sıralarında Mecidiye Mahallesi Çevirmeci Sokak’ta meydana geldi. Sokaktaki çöpleri toplayan belediye ekipleri, çöp konteynerinin yanına bırakılmış bir bebek cesedi buldu.
İhbar üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri geldi. Yapılan incelemede hayatını kaybeden bebeğin vücudunda yanık ve kesik izlerinin olduğu tespit edildi. Bebeğin cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis bebeği öldürüp çöp konteynerine atanları tespit etmek için soruşturma başlattı.
39 YAŞINDAKİ ANNE GÖZALTINA ALINDI
Bu acı olaya dair ayrıntıları CNN Türk muhabiri Merve Tokaz aktardı. Olaya dair son gelişmeler şöyle;
"Beşiktaş Ortaköy'de dün çöp konteynerından çöpleri toplayan bir belediye personeli burada bir bebek cesedi buldu. Çevirmeci sokağında yaşandı olay. İlk olarak bebeğin yaşayıp yaşamadığı ekipler tarafından hemen kontrol edildikten sonra bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Sonrasında ihbar üzerine de hem polis ekipleri hem sağlık ekipleri olayın gerçekleştiği noktaya geldi. Haberin devamını okumak için Lütfen sonraki sayfaya geçiniz..
Haber Yazılımı: So Bilişim














