• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Annesinin Hayatını Kurtaran Kah-ra-man Bebek....

Annesinin Hayatını Kurtaran Kah-ra-man Bebek....
Annesinin Hayatını Kurtaran Kah-ra-man Bebek....

Küçük Teddy annesini emerken bir anda ağlamaya ve çığlık atmaya başlıyor. 26 yaşındaki Sarah Boyle, 6 ay boyunca yeni doğan oğlu Teddy’i emziriyor ancak Teddy bu süre sonunda bir anda anne sütünü istememeye başlıyor. Daha da ilginç olanı Teddy, annesinin sol memesinden sütü hiç nazlanmadan, hatta istekle içerken Sarah ona sağ memesini verdiğinde çığlık atmaya ve ağlamaya başlıyor.

1-20181213213956.jpg

Aile buna önce anlam veremiyor haliyle.Bir şeylerden şüphelenen ailenin doktora gitmesiyle her şey ortaya çıkıyor Aradan birkaç ay geçiyor ve Sarah ile kocası doktora gitmeye karar veriyor. Sarah o günlerden bahsederken “Sanki Teddy bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Buna anne iç güdüsü de diyebilirsiniz” diyor. Aile, belki de Teddy’de bir sağlık problemi olabildiğinden şüphelenirlerken doktor Sarah’ı muayane ettikten sonra onu direkt olarak biyopsiye yolluyor. “Teddy olmasaydı asla meme kanseri olduğumu anlayamazdım” Testler ve araştırmalar yapılıyor ve iki hafta sonra Sarah’a meme kanseri teşhisi konuyor. Sarah şimdi kemoterapi görüyor ve yakın zamanda her iki göğsünün de alınacağı bir ameliyata girmeye hazırlanıyor. Ancak Sarah çok güçlü ve bu hastalığı yeneceğine dair inancı tam. Şöyle diyor Sarah: “Teddy benim kahramanım.

1-20181213213956.jpg

O olmasaydı asla kanser olduğumu tahmin edemezdim. Doktorum emzirmenin anne ile çocuğu arasındaki bağı güçlendirdiğini söylerdi hep. Benim örneğimde o bundan çok daha fazlasını yaptı – benim hayatımı kurtardı. Kistin içindeki kanser üç aydır büyüyormuş, bu da tam olarak Teddy’nin emmeyi bıraktığı zamana denk geliyor.” Umarız Sarah çok yakında sağlığına kavuşur ve Teddy ile birlikte uzun ve sağlıklı bir hayatları olur.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim