• BIST 9524.59
  • Altın 2493.672
  • Dolar 32.5501
  • Euro 34.7296
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

ATV Sen Anlat Karadeniz’de şoke eden ayrılık komple değişti

ATV Sen Anlat Karadeniz’de şoke eden ayrılık komple değişti
.

ATV ekranlarında büyük bir çıkışa imza atan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Sen Anlat Karadeniz dizisinden yeni sürem için şoke eden bir ayrılık haberi geldi. Sen Anlat Karadeniz, top yekün değişiyor.

1-145.jpg

Atv’nin sevilen dizisinin yeni yönetmeni hangi deneyimli isim oldu? Atv’de yayınlanan ve başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu şeklinde isimlerin yer aldığı reyting rekormeni dizi “Sen Anlat Karadeniz”in rejisi değişti. Osman imtihan ve Yusuf Ömer sınav’la birlikte vazife icra eden Emre Kabakuşak ilk sezonun sonucunda ekipten ayrıldı. Yeni sezonda Sen Anlat Karadeniz’in rejisi deneyimli yönetmen Veli Çelik’e emanet edilecek. STOKLA GELİYOR; Sen Anlat Karadeniz planlamalara bakılırsa yeni sezona dört bölüm stoklu başlayacak. SEN ANLAT KARADENİZ

2-127.jpg

sezon FİNALİNDE NELER OLDU; Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam 21. Bölümüyle sürem finali yaptı. Dizide Vedat’ın Ceylan’ı da alıp kaçmasından sonrasında Nefes’in peşine düşeceğini anlayan Tahir, Yiğit’le ikisini Rusya’ya götürmeye karar verdi. Mustafa’nın hapse girmesinden sonrasında ikileme düşen Tahir, Nefes ve Yiğit’i asker arkadaşı Ali ile beraber Rusya’ya göndermeye, ağabisini çıkardıktan sonra da onların yanına gitme kararı aldı. Nefes’in hiç gönüllü olmadığı bu kaçış planı, ne yazık ki Vedat’ın kulağına gitti. Cemil, Ruslarla yaptığı görüşmede Tahir’in karısı ve iki çocuğuyla beraber kaçacaklarını öğrendi. Ayrıca Ceylan’la beraber uzun süre ormanda dolaşan Vedat, nihayetinde Cemil’in evine geldi. Cemil, Vedat’ı artık evinde istemediğini, katliam işleyen biriyle artık işi olmadığını söylerken Tahir ve Nefes’in Rusya’ya kaçacaklarını da anlattı. Vedat, bu kere onların peşine düştü. Ruslar’ı gemide beklerken Vedat’ın da gemide bulunduğunu kimse bilmiyordu. Ali’yi etkisiz hale getiren Vedat, yere döktüğü benzin ve elindeki çakmakla Tahir ve Nefes’i tehdit etmeye başladı.

3-093.jpg

Bu sırada Ceylan’ın kendi kızı olduğunu ve Tahir’in de bunu bildiğini öğrenen Nefes, büyük bir şok yaşadı. Ceylan ve Yiğit’i geminin başka bir yerine gönderen Vedat, Nefes’ten Tahir’in ellerini ve ayaklarını bağlamasını istedi. Beline de bir ağırlık bağlattığı Tahir’i itmesi için Nefes’i zorladı. Nefes karabasan dolu anlarda çocukları ve Tahir içinde bir seçim yapmak zorunda kaldı ve Tahir’i itti. Sadece Nefes’in elinin Tahir’in elindeki ipte olduğu görüldü düşmeden önce. Muhtemelen Nefes, Tahir’in ipini gevşetmişti. Tahir gemiden denize düştü. Nefes ise çığlık çığlığa arkasından bağırırken Vedat’ın “Artık bu bela başımızdan gittiğine gore rahat rahat mevzuşabiliriz yaşamım” sözleri duyuldu. Şimdi yeni sürem için heyecanlı bekleyiş başladı. Tahir o iplerden ve belindeki ağırlıktan kurtulabilecek mi büyük merak mevzusu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim