• BIST 9642.25
  • Altın 2495.209
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.8178
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

AVLU DİZİSİNDE İKİNCİ BÖLÜMÜNDE 2 SÜRPRİZ BİRDEN YAŞANDI ŞOKE EDEN VEDA

AVLU DİZİSİNDE İKİNCİ BÖLÜMÜNDE 2 SÜRPRİZ BİRDEN YAŞANDI ŞOKE EDEN VEDA
.

Limon Film imzalı Star TV’nin yeni dizisi Avlu’nun yönetmen koltuğunda İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu oturuyor. Dizinin 2. yeni bölümünde 2 sürpriz birden yaşandı. Nihal karakterine

hayat veren Şebnem Dönmez diziye veda ederken, Hayat Bazen Tatlıdır’da rol alan genç oyuncu Denizcan Aktaş kadroya dahil oldu. İşte Avlu’nun oyuncu kadrosu, karakter analizleri ve fotoğrafları ALP ÖZTÜRK – Denizcan Aktaş Kudret’in oğlu. Paranın ve iktidarın içine doğmuş. Yaşıtlarıyla kolay iletişim kuramayan, soğuk, mesafeli biri. Hayatındaki dönüm noktası 15 yasındayken, annesinin gözünün önünde işlediği cinayet olmuş. Annesi bu cinayeti haklı çıkarmak için Alp’in beynini yıkamış. Bu da onu annesinin sözünden çıkamayan biri haline getirmiş.

DENİZ DEMİR – Demet Evgar Dikkat çeken, hoş, akıllı bir kadın. Üniversiteyken, genç bir müzisyen olan Hakan’la tanışıyor. İlk görüşte âşık oluyorlar. Kısa bir süre sonra evleniyorlar ve kızları Ecem doğuyor. Koca şiddeti işte ondan sonra başlıyor.

AZRA KAYA – Ceren Moray Alkolik bir anne ve annesinin bu problemi yüzünden onları terk eden bir babanın kızı. Kocasının gidişinden kızını sorumlu tutmuş bir annenin kızı. Azra’nın beynine asla silinmeyecek iki cümle armağan etmiş: “Sen doğmasaydın, baban beni hep severdi… Senin yüzünden gitti…” Şimdi cezaevinde sözü geçen iki ağadan biri.

KUDRET ÖZTÜRK – Nursel Köse Çok zeki bir kadın. Her adımını ince eleyip sık dokuyarak atıyor. Stratejik. Az konuşuyor. Lafları insanı yerine mıhlayacak güçte. Erken yaşta babasız kalmış. Kötü yola düşmenin sınırından dönmüş ve adım adım kendine bir imparatorluk kurmuş. Cezaevinin korkulan ve nam salmış diğer ağası.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim