• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

BAŞKAN ÖZLÜ 3 MAHALLEDE SEÇMENLERLE BULUŞTU

BAŞKAN ÖZLÜ 3 MAHALLEDE SEÇMENLERLE BULUŞTU
Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Akınlar, Arapçiftliği ve Sarayyeri Mahallelerinin sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle toplantılarında vatandaşlara hitap eden Başkan Özlü, geçtiğimiz 5 yıllık dönemde tamamlanan, yapımı devam eden ve yeni dönemde uygulayacağı projelerden bahsetti.
Akınlar, Arapçiftliği ve Sarayyeri Mahallelerinde imar planlarına yönelik çalışmaların büyük oranda tamamlandığını açıklayan Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, planları hazır olan sokaklarda altyapı yatırımlarının vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi. 18 uygulamalarında çok titiz davrandıklarını ve yer sahipleri ile uzlaşma yoluyla ilerlediklerini dile getiren Özlü, “18 uygulamalarını yaparken mahallenin bütününü ele almıyoruz. Bölge bölge yapıyoruz. İşi hızlandırmak ve sorunsuz yerleri hemen bitirmek için böyle yapıyoruz. Bitirdiğimiz yerlerdeki hak sahiplerine tapularını teslim ediyoruz. Sizinle uzlaşarak bu süreci yürütmeyi tercih ediyoruz” dedi.
5 yıllık belediye başkanlığı sürecinden edindiği tecrübeye dayanarak, belediye başkanlığının siyasi değil, teknik bir görev olduğunu ifade eden Özlü, açıklamalarına bu konudaki örneklerle devam etti. İçme suyunun sağlanması, çöplerin toplanması, park, kaldırım, yol açma ve asfaltlama, kanalizasyon gibi hizmetlerin her birinin teknik görevler olduğunu dile getiren Özlü, sosyal yardımların da siyasi değil, insani görevler olduğunu belirtti. 

“KENTİNİ DÜŞÜNEN BİR BELEDİYECİLİK YÜRÜTÜYORUZ”
Başkan Özlü sözlerini şöyle sürdürdü: “31 Mart seçimlerinde önünüze çok sayıda seçenek gelecek. Sizlerden ricam belediye başkanlığı konusunda karar verirken siyasal görüşünüzü bir kenara bırakın. Çünkü bu siyasi değil, teknik bir görev. En iyi belediye başkanlığını kim yapar, Düzce’ye Ankara’dan, başka bakanlıklardan en iyi kaynağı kim getirir, bu kaynakları çar-çur etmeden kim doğru yere harcar buna bakarak karar veriniz. Bugüne kadar yaptığımız, yapmakta olduğumuz, yapacağımız işler var. Bu şehir neye ihtiyaç duyuyorsa onu yapıyoruz. Kentini düşünen bir belediyecilik yürütüyoruz. Yaklaşık 16 saat çalışıyorum. Düzce gerçekten son 5 yılda uçuşa geçme noktasına geldi. Sizlerden destek istiyoruz, bizleri desteklemenizi istiyoruz. Her şeyi yaptığımızı söyleyemem, ama yaptık. Önümüzdeki dönem daha fazla hizmet etme imkanımız olacak.” 
Başkan Özlü’ye ziyaretlerinde Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ile Eski İl Başkanı Mustafa Keskin de eşlik etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim