• BIST 10045.74
  • Altın 2383.337
  • Dolar 32.4134
  • Euro 34.5567
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Başkan Özlü Koçyazı Mahallesine çıkarma

Başkan Özlü Koçyazı Mahallesine çıkarma
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Koçyazı Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Özlü burada yaptığı konuşmada “Kronikleşmiş sorunları çözmek için çalıştık” dedi.

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında Koçyazı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 Kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden ötürü teşekkürlerini ileterek vatandaşlara seslenen Faruk Özlü, “Yaklaşık 5 yıldır Düzce’de Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu 5 yılın yarısı Covid-19, 2 sel ve depremle mücadele ile geçti. Fiilen görev süremiz 2,5 yıldır. Kronikleşmiş sorunları çözmek için çalıştık. Yaptığımız her iş Düzce’nin gelecek 50 yılını düşünerek yapılan iştir. Günü kurtaralım demedik. Düzce’nin geleceğini kurmaya çalışan siyasi kadroyuz. Yaptığımız her şey mutlaka kalitelidir, Düzce’nin gelecek 50 yılı dikkate alınarak yapılmıştır” dedi.

 

  “Her birinizin tepki göstermesini bekliyorum”

 31 Mart yerel seçimlerinin genel seçimlerden çok farklı olduğunu ifade ederek konuşmasını sürdüren Özlü, “14 ve 28 Mayıs seçimleri Türkiye’yi yönetecek siyasi kadroların seçimleriydi. Bu seçimler yerel seçimler. Bu seçimlerde konuya siyasi olarak değil, teknik açıdan bakalım. Bu şehre en fazla, en doğru ve en iyi kim hizmet edecekse onu seçelim” ifadelerinde bulundu.

 

  “AK Parti Türkiye’de çok şeyi değiştirdi”

 Sözlerini AK Parti’nin ülke genelinde yaptığı atılımlardan örneklerle sürdüren Özlü, “AK Parti olarak, Türkiye’de çok şeyi değiştirdik. Kalıcı reformlar yaptık. Bunlardan birisi, 1930 yıllardan itibaren ibadete kapalı olan Ayasofya’nın ibadete açılmış olmasıdır. Bizden önce hiç kimse Ayasofya’yı ibadete açma konusunda irade beyan edemedi. Ayasofya’yı biz ibadete açtık. Sizlerin desteği ile gerçekleştirdik.  Yıllardır konuşulur Taksim’e bir cami yapılsın mı, yapılmasın mı? Yine bugün İstanbul’a gidin orada çok güzel bir cami vardır. Kim yaptı? Yine sizlerin desteği ile biz yaptık. Bugün Türkiye’de devletle millet birbiri ile kaynaşmış, barışmışsa bunu sağlayan AK Parti’dir, saygıdeğer cumhurbaşkanımızdır” şeklinde konuştu.

 

  Koçyazı sakinlerinden destek istedi

 Mahalle sakinlerinden 31 Mart seçimlerinde kendilerine destek vermesini isteyen Dr. Faruk Özlü, konuşmasının sonunda, “Belediye Başkanı asfalt, kaldırım yapar, bordür döşer, içme suyu getirir. Bunun gibi birçok iş yapar. Bu saydıklarım tamamen teknik işler. Bu seçimlerde bize destek olun. Devam eden işlerimiz var. Bizlere bir 5 yıl daha destek verin. Bizleri tercih edin. Bu şehri Türkiye’nin en gelişmiş ilk 10 şehri arasına sokmaya kararlıyız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim