• BIST 10045.74
  • Altın 2384.185
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.5091
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

BAŞKAN ÖZLÜ SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

BAŞKAN ÖZLÜ SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ
.

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Camikebir TOKİ ve Çay Mahallelerinde seçmenlerle buluştu. Düzce’de günü kurtaran işlere değil, şehrin vizyonuna geleceğine matuf işlere imza attıklarını vurgulayan Başkan Özlü, “Biz konuşmak için değil, yapmak için varız. Çünkü bu şehrin konuşanlara değil, çalışanlara ihtiyacı var” dedi.
5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı projeleri ve işleri anlatan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, çok çalışarak yapılamaz denilen birçok projeyi hayata geçirdiğini vurguladı. 


“İTİBARINIZ VE KIYMETİNİZ VARSA KAYNAK GETİREBİLİRSİNİZ”
Düzce’de yapılacak her projenin dışarıdan getirilecek kaynaklara bağlı olduğunu ifade eden Özlü, “Düzce Belediyesi’nin kendi öz kaynakları personel maaşlarını, elektrik, doğalgaz ve cari harcamalarını ancak karşılar. Bu şehirde bir şey yapmak istiyorsanız devletin diğer kurumlarından kaynak getirmek lazım. Biz kaynak getiriyoruz. Bunu itibarımızla, bakanlıkları ve Ankara’daki genel müdürleri ikna ederek yapıyoruz. Onların nazarında itibarınız ve bir kıymetiniz varsa size olumlu cevap verirler. İtibarınız, kıymetiniz yoksa uzak zamanlara atarlar. Diğerleri randevu bile alamazlar. Bize güvenin, bize inanın. Biz konuşmak için değil, yapmak için varız. Çünkü bu şehrin konuşanlara değil, çalışanlara ihtiyacı var. 16 saat çalışıyorum. Çalışmaktan başka hiçbir çare yok. Para getirmek benim görevim. Ben bunu yapabilecek güçteyim. Şehirler adeta bir canlı varlık gibi yaşayan mekanlar. Sorunları kolay kolay bitmez. O yüzden her zaman çalışacaksınız. Tıpkı bisiklet pedalı çevirmek gibi. Çalışacaksınız, ortaya çıkan sorunları çözeceksiniz” dedi.


“YALAN SÖYLEYENLERE, PALAVRA ATANLARA İTİBAR ETMEYİN”
Vatandaşlara ‘bedava’ vaatlere inanmamaları çağrısında bulunan Özlü, “İşin özü çalışmak. Bizim şiarımız çok çalışmaktır. Çalışmadan hiçbir şey olmaz. Size her kim gelip bedava internet, bedava su, bedava ekmek diyorsa yalan söylüyordur. Size birisi bir vaatte bulunduğu zaman bunun yapılabilirliğini değerlendirin. Olur mu, olmaz mı terazide tartın. Yalan söyleyenlere, palavra atanlara itibar etmeyin, onlara prim vermeyin. Hiçbir şey bedava değil, her şeyin karşılığı var. Önemli olan kamu kaynaklarını doğru, dürüst ve yerinde harcamak. 10 lira paramız varsa, 20 liralık iş yapabilmek. Düzce çok güzel, butik bir şehir. Ancak bu şehrin hizmete, vizyona, kendisi ile değil, diğer şehirlerle yarışan yönetime ihtiyacı var. Bu şehrin hakkını teslim edelim. Düzce tarihinde yapılması zor olan işler vardı. Bunların önemli bir kısmını biz gerçekleştirdik. Yapılamayacak olanları yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Düzce’nin bütün problemlerini çözmeye, bunları bir hale-yola koymaya kararlıyız. Gerçekten biz yaparız” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim