• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Bilimsel olarak kanıtlanmış, Doğduğun aya göre kişilik analizi

Bilimsel olarak kanıtlanmış, Doğduğun aya göre kişilik analizi
Doğduğun aya göre kişilik analizi

Doğum ayı insanlar üzerindeki olumlu yada olumsuz etkilerinin olduğu ve bunun etkilerini ömür boyu taşıyacağı bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir. İşte aylara göre kişilik analizi. Doğduğun Ayı Seç? OCAK: Çok sosyal ve bu konuda uzmandır. Çevresi tarafından daima gözde sevilen ve takdir edilen bir yapıdadır. İleri görüşlü, sakin ve dingin bir insandır. Aynı zamanda hassas, kırılgan ve kocaman yüreğiyle kırılsada hemen affeden bir yapıdadır. KİŞİLİK ÖZELLİĞİ: Cömert, Menfaatsiz

ŞUBAT: Senin içinde bir sen daha var.Hem sosyalliği hemde yalnız kalmayı seviyorsun.Hem sinirli hem çok yufka yüreklisin. Affedebilen bir beynin ve seven bir kalbin var.

Kişilik Özelliklerin: Üretken,Başarılı,Dürüst

MART: Kolay kolay sinirlenmeyen,yardımsever,anlayışlı ve şefkatli birisin.Çabuk karar verip,hızlıca fikir değiştirmeye meyilli bir yapın var.Güçlü bir hafızaya ve sinir sistemine sahipsin.

Kişilik Özelliklerin: Orjinal,Üretken,İyi Kalpli

NİSAN: Sen dikkatli,çalışkan,özverili ve çok iyi kalpli bir insansın.Sana “yufka yürekli kahraman” desek yeridir.O kadar cesur ama bir yandan da hislisin.Duyarlı ve derin hislere sahipsin.

Kişilik Özelliklerin: Menfaatsiz,Dürüst,Alımlı

MAYIS: Senin içinde bir sen daha var.Hem sosyalliği hem de yalnız kalmayı seviyorsun.Hem sinirli hem çok yufka yüreklisin.Affedebilen bir beynin ve seven bir kalbin var.

Kişilik Özelliklerin: Eşsiz,Nazik,Enteresan

HAZİRAN: Sen sosyallik konusunda uzmansın.Çok seviliyor,çok takdir ediliyorsun.İleri görüşlü ve dingin bir insansın.Hassas ve kırılgan bir yapın var ama kocaman yüreğinle affedicisin.

Kişilik Özelliklerin: İyi Kalpli,Alımlı,Enteresan

TEMMUZ: Sen kimsenin işine karışmayan,kavgayla,gürültüyle işi olmayan,sakin,sevgi dolu ve çok kafa dengi birisin.Dürüstlük ve samimiyet senin için çok önemli.Adil bir yapıya sahipsin.

Kişilik Özelliklerin:Dürüst,Azimli,İyi Kalpli

AĞUSTOS: Sen aile ve arkadaşlarına önem veren,evcil,anlaşması kolay,sabırlı ve gözü pek birisin.Senin için maddiyat ikinci plandadır.İnsani yönlerin çok gelişmiş ve parlak bir zekan var.

Kişilik Özelliklerin: Etkileyici,İyi Kalpli,Alımlı

EYLÜL: Kolay kolay sinirlenemeyen yardımsever,anlayışlı ve şefkatli birisin.Çabuk karar verip,hızlıca fikir değiştirmeye meyilli bir yapın var.Güçlü bir hafızaya ve sinir sistemine sahipsin.

Kişilik Özelliklerin: Nazik,Enteresan,Cömert

EKİM: Senin içinde bir sen daha var.Hem sosyalliği hem de yalnız kalmayı seviyorsun.Hem sinirli hem çok yufka yüreklisin.Affedebilen bir beynin ve seven bir kalbin var.

Kişilik Özelliklerin: Orijinal,Üretken,İyi Kalpli

KASIM:Sen dikkatli,çalışkan,özverili ve çok iyi kalpli bir insansın.Sana “yufka yürekli kahraman” desek yeridir.O kadar cesur ama bir yandan da hislisin.Duyarlı ve derin hislere sahipsin.

Kişilik Özelliklerin: Başarılı,Dürüst,İyi Kalpli

ARALIK: Sen sosyallik konusunda uzmansın. Çok ama çok seviliyor, herkes tarafından çok takdir ediliyorsun. İleri görüşlü ve dingin bir insansın.Hassas ve kırılgan bir yapın var ama kocaman yüreğinle affedicisin.

Kişilik Özelliklerin: Sevecen,Cesur,Enteresan

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim