• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Bülent Ersoy’un Annesini Görünce Çok Şaşırdım…

Bülent Ersoy’un Annesini Görünce Çok Şaşırdım…
Devamını Oku...

Bülent Ersoy attığı her adımla olduğu kadar en çok evlilikleri ile olay yaratmıştı. Bülent Ersoy’un bir çok sevgilisi olsada o 2 isme yıldırım nikahı basmıştı. Bülent Ersoy’un evlenip eşi yaptığı isimlerden biri Cem Adler diğeri de Popstar yarışmasında tanıdığı Armağan Uzun olmuştu.g1-029.jpg

Peki Bülent Ersoy aslen nerelidir, gerçek soyadı nedir, kaç yaşındadır? İşte Bülent Ersoy hakkında bilinmeyenler.

Bülent Ersoy İstanbul doğumlu görünse de asıl memleketi başkadır. Bülent Ersoy’un soyadı da gerçek değil. Bülent Ersoy 2 eş boşadı. Peki eski eşi Cem Adler ve Armağan Uzun kimdir? İşte Bülent Ersoy hakkında bilinmeyenler. Bülent Ersoy 9 Haziran 1952 doğumlu.

g2-028.jpg

Asıl ismi Bülent Erkoç’tur. Bülent Ersoy bir çok sevgili edinmiş olsa da sadece 2 isimle evlilik yaptı.g3-026.jpg

Bunlardan biri Cem Adler isimli gençti. 1998 senesinde magazin dünyası Bülent Ersoy’un bu ilişkisi ile çalkalanmıştı. Cem Adler o zamanlar henüz 20 yaşında bir gençti ünlü sanatçıdan hayli küçüktü.g4-018.jpg

Bülent Ersoy’un ikinci eşi Armağan Uzun : Takvimler 07.07.2007’i gösterdiğinde, Bülent Ersoy ve 24 yaşındaki sevgilisi Armağan Uzun ile dünya evine girmişti.

Ondan mutlusu yoktu. Ama bu mutluluğu sadece 4 ay sürdü. Bülent Ersoy aldattığını öğrendiği Armağan Çağlayan’ı jet hızıyla boşadı.

Cem Adler ile evliliği3 Nisan 1998’de, İzmirli Cem ile nikah masasına oturan Bülent Ersoy’un evliliği ihanet sebebiyle bitti. Bülent Ersoy, ‘her şeyi affederim ama beni aldatan bir erkeği affetmem’ dedi, Cem Adler’i 22 Haziran 1999’da tek celsede boşadı.

Cem Adler Bülent Ersoy ile neden evlendiğini ve bu evliliğin bitişini şöyle anlattı; “Bülent’in benim elimden tutacağını zannediyordum. Beni kız arkadaşımla bastı. Aynı gece Bülent Ersoy’la nikahlanmaya zorlandım.Bülent beni buluyordu.” Cem Adler yıllar sonra bir kez daha medyanın gündemine geldiğinde yine evlenmişti. Hayli değişen Cem Adler üçüncü kez nikah masasına oturmuş ve evlenip İzmir’e yerleşmişti. Cem Adler bir kız babası ve halen İzmir’de ikamet ediyor.

Bülent Ersoy kimdir 9 Haziran 1952 yılında Malatya’da doğan Bülent Ersoy, 1960 yılına kadar Malatya’da kaldı. Daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a göç etti. Esas adı Bülent Erkoç’dur. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başladı. Melahat Pars, Rıdvan Aytan gibi üstadlardan ve belediye konservatuarı hocalarından özel dersler aldı. İstanbul Belediye Konservatuarı’nı bitiren değerli sanatçı, aldığı akademik terbiye vasıtasıyla hem Tanrı vergisi sesini hem de müzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı buldu.

Konservatuardan mezun olduğunda, aldığı akademik terbiye vasıtasıyla müzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı bulmuş ve sahneye ilk adımını 1970 yılında Fıstıkağacı, Üsküdar’da, bugün Oya Düğün Salonu olarak bilinen, dönemin ilk aile gazinolarından birisi olan Özlem Aile Gazinosu’nda attı. Sunar Konser Bürosu-Fikret Torun tarafından düzenlenen ses yarışmasına katılarak bu yarışmada birinciliği kazandı ve 1000 lira para ödülü aldı.

Akabinde bu gazinoda üç ay kadar assolist olarak çalışmış, 1971 yılında ilk 45’liği “Lüzûm Kalmadı-Neye Yarar Gelişin”, Saner Plak’tan çıktı. Sanatçı bu 45’liğinde söz ve müziği Muzaffer Özpınar’a ait “Lüzûm Kalmadı” ve “Neye Yarar Gelişin” adlı eserleri seslendirmiştir. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim