• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Cazibe’nin Son Halini Görenler

Cazibe’nin Son Halini Görenler
Cazibe’nin Son Halini Görenler

Bu kadının son halinin böyle olacağını hiç tahmin etmez-dim..Cazibe’nin Son Halini Görenler Şaşırıyor..Cazibe’nin Son Halini Görenler.Hayatımıza komedi dizilerinden biri olarak giren ve birden çok sevilen oyuncu Aslıhan Gürbüz ya da Cazibe, son zamanlarda yaptığı değişimler ile gündeme geliyor.

2-20190601211303.jpg

Yahşi Cazibe’ dizisinde canlandırdığı Cazibe karakteriyle ekran başındakileri kahkahaya boğmuştu.Aslıhan Gürbüz daha sonra ekranlara Kanal D ekranlarında yayınlanan Zeytin Tepesi adlı diziyle gemişti. Güzel oyuncu Yahşi Cazibe’den sonra daha fit ve görünümlü yüzüyle sinema ve reklam markalarının yüzü oldu! Yahşi Cazibe” adlı dizide Cazibe adlı azeri bir genç kadını canlandıran Aslıhan Gürbüz, bir süre ortalıkta görünmedi. Ancak “Zeytin Tepesi” dizisinde Cazibe’den çok daha farklı bir şekilde ekranlarda gördüğümüz Aslıhan Gürbüz, 16 kilo vermiş ve çok daha çekici bir kadın haline gelmişti. İşte Aslıhan Gürbüz’ün yeni imajı ve son hali…

3-20190601211303.jpg

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. 5 yaşında babasının işi nedeniyle, İstanbul’dan, Bursa İnegöl’e taşınmışlar. İnegöl’de ikamet eden babası Turgut Gürbüz ve-fat etti. Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunda okudu. Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Son sınıfta okurken bir trafik kazası geçirdi, beş ay yatalak yaşadı. Aslıhan Gürbüz 2010 yılından 2012 yılına kadar ATV’de yayınlanan Türk sit-com “Yahşi Cazibe” dizisinde, Azerbaycanlı karakter Cazibe’yi canlandırdı.

4-694.jpg

Senarist ekibinin başında Gani Müjde, oyuncular iseHakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Bekir Aksoy, Sezai Aydın, Gökçe Özyol gibi oyuncular idi. Aslıhan Gürbüz, Temmuz 2011 yılında oyuncu Kerem Kupacı ile evlendi. Aslıhan Gürbüz Ocak 2014 de de boşandılar. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim