• BIST 9583.53
  • Altın 2475.915
  • Dolar 32.4441
  • Euro 34.4765
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C

Çocuklar Duymasın için felaket senaryosu! Kanal D sessiz sedasız fişini çekti mi?

Çocuklar Duymasın için felaket senaryosu! Kanal D sessiz sedasız fişini çekti mi?
Kanal D sessiz sedasız fişini çekti mi?

Kanal D yeni sezon dizileri bir bir yayına vermeye başladı. İlgiyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisi ise 16 Ağustos’ta yeni sezon bölümü ile ekran savaşına başladı. Peki Çocuklar Duymasın ilk bölümü ile ne kadar izlendi, ne kadar beğenildi, izleyici aradığını buldu mu?

1-393.jpg

REYTİNGLER NASIL: 5 Ağustos’ta yeni sezondaki ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Çocuklar Duymasın dizisi, reytinglerde sıkıntılı günler yaşıyor. Karşısında Nefes Nefese dışında başka ciddi bir program olmadığı halde Çocuklar Duymasın, yeni sezon ilk bölümünün düşük reytingi ile önceki sezonu aratmıştı. RAKİPLERİ ÇOK GÜÇLÜ: 29 Ağustos’ta ekrana gelen 46. bölümüyle reytinglerini düzelten dizi, Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz gelince ne yapacak? Nefes Nefese dizisinin de reytinglerinin Çocuklar Duymasın’dan iyi olduğu ortada. Ancak bu iki diziyi rakipleri yayına başladığı zaman zor günler bekliyor olacak. Peki Kanal D, bu durum öngörememiş olabilir mi? AKSİYON-KOMEDİ KIYASLAMASI: Kanal D, aksion dizilerinin karşısına bir komedi yapımı getirdi. Pazar gibi tam da izlenebilecek bir günde zorlanan Çocuklar Duymasın’ın Çarşamba gibi aksiyonu bol diziler karşısında şansının pek olmadığı da elde ettiği son reytinglerle anlaşılıyor. SENARYO İZLEYİCİYİ MUTLU ETMEDİ: Dizinin düşüşündeki önemli etkenlerden birisi de senaryonun iyice boşaltılmış olması. Geçen sezon en azından Tutku karakteri ile ekrana tutunan Çocuklar Duymasın, bu sezon Havuç üzerinden ilerlemek istiyor ama eski Havuç’u bile gözleri arayan izleyicinin bu karakter ile sürüklenmesi çok zor

2-298.jpg.

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU: Havuç’un, Simay’la evlenmek istemesi üzerine Haluk harekete geçti ve Simay’ın ailesine aracı ile haber gönderdi. Bu sırada Meltem, Havuç’un ani evlilik kararından hiç memnun olmadı ve bu yüzden Haluk’u da engellemeye çalıştı. Ancak Havuç’un evlilik fikrini destekleyen Haluk, Simay’ın ailesiyle çoktan iletişime geçti. Haluk ve Meltem, dünürleriyle tanışmak için bir restorana gitti. Ancak restoranda başlarına öyle bir şey gelir ki, herkesin hayatı alt üst oldu. Öte yandan Haluk ve Meltem’in karşı dairesine yeni komşular taşındı. Başta Gönül ve Tuna olmak üzere herkes yeni komşuları çok merak etti ve gerçek kısa süre ortaya çıktı. Uzun ve meraklı bir bekleyişten sonra, yeni komşuların kim olduğunu öğrendiler ve büyük bir şok yaşadılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim