• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Çocuklar Duymasında A-cı Gün Hayatını Kaybetti

Çocuklar Duymasında A-cı Gün  Hayatını Kaybetti
Hayatını Kaybetti

Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Beton Orçun’ karakterini canlandıran Alperen Khamis’in annesi h-ayatını k-aybetti. Çocuklar Duymasın dizisinde Beton Orçun karakterine can veren Alperen Khamis’in anneannesi ve annesi haziran ayında talihsiz bir trafik k-azası geçirmişti.

1-350.jpg

Yaşanan bu k-aza sonrası yapılan m-üdahalelere rağmen Alperen Khamis’in anneannesi Zennure Aksu, haziran ayında h-ayata g-özlerini y-ummuştu. Genç oyuncu Alperen Khamis daha bu a-cıyı üzerinden atamadan bu defa aynı k-azada y-aralanan ve o zamandan bu yana y-oğun b-akımda t-edavi gören annesi Nilgün Aksu’yu k-aybetti. İKİ AY H-AYAT M-ÜCADELESİ VERDİ Nilgün Aksu, dün akşam saatlerinde h-ayata g-özlerini y-umdu. M-erhumenin c-enazesi bugün ikindi namazına müteakip Tarabya Merkez Camii’nde kaldırılarak aile m-ezarlığına defnedileceği bilgisine ulaşıldı. (Sözcü-Ömercan Altay)

3-189.jpg

Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Beton Orçun’ karakterini canlandıran Alperen Khamis’in annesi h-ayatını k-aybetti. Çocuklar Duymasın dizisinde Beton Orçun karakterine can veren Alperen Khamis’in anneannesi ve annesi haziran ayında talihsiz bir trafik k-azası geçirmişti. Yaşanan bu k-aza sonrası yapılan m-üdahalelere rağmen Alperen Khamis’in anneannesi Zennure Aksu, haziran ayında h-ayata g-özlerini y-ummuştu. Genç oyuncu Alperen Khamis daha bu a-cıyı üzerinden atamadan bu defa aynı k-azada y-aralanan ve o zamandan bu yana y-oğun b-akımda t-edavi gören annesi Nilgün Aksu’yu k-aybetti. İKİ AY H-AYAT M-ÜCADELESİ VERDİ Nilgün Aksu, dün akşam saatlerinde h-ayata g-özlerini y-umdu. M-erhumenin c-enazesi bugün ikindi namazına müteakip Tarabya Merkez Camii’nde kaldırılarak aile m-ezarlığına defnedileceği bilgisine ulaşıldı. (Sözcü-Ömercan Altay)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim