• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ İLGİ GÖRDÜ

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ İLGİ GÖRDÜ
Türkiye'nin dört bir yanından şehir ve kurumların yöresel ürünleri ile yer aldığı fuarda iki ayrı stantta Düzce'nin coğrafi işaretli ürünleri ve yöresel özellikleri tanıtıldı.

Antalya’da bu yıl 12'ncisi düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı "Sizin Oraların Nesi Meşhur?" sloganı ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. 81 ilden belediyeler, ticaret odaları, kadın girişimci kooperatifleri ve turizm şirketleri katıldı. Düzce Belediyesi'nin de iki farklı stantta yöresel ürünlerini tanıttığı fuarda ziyaretçiler Düzce'nin yöresel ürünlerine büyük ilgi gösterdi.

yorex-fuari-(5).jpeg

  50 çeşit ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuldu

 Düzce Belediyesi standında yer alan Beltur, bünyesinde satışa sunulan ilin yöresel lezzetlerini ziyaretçilere ikram etti. Türkiye'nin her yerinden insanların akın ettiği stantlarda ziyaretçiler Düzce standına hayran kalırken stant yetkilileri, Fındık Ezmesi'nden Közlenmiş Patlıcan Sosuna, Abhaz Acıkasından, Sebzeli Erişteye, Kekik Reçelinden Konuralp Pirincine kadar 50 çeşit ürünü fuarı gezenlere tanıttı. Düzce'nin coğrafi ürünlerinden satın almak isteyen misafirler özel paketlenen ürünlerden satın aldı.

yorex-fuari-(7).jpeg

  Stant ziyaretçi akınına uğradı

 Yöresel ürünlerin ziyaretçilerden büyük ilgi ve beğeni aldığı fuara Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, ilçe ve belde belediye başkanları, DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, DTSO Meclis Başkanı Tanju Özcan ile davetliler de katıldı. Vali Aslan, fuara katılan tüm kurumlara teşekkür ederek Düzce Belediyesi standında ekiplerle fotoğraf çektirdi.

yorex-fuari-(14).jpeg

 Düzce Belediyesi bünyesinde hazırlanan Düzce Yemekleri Kitabı'nın da ziyaretçilere armağan edildiği fuarda Beltur Mutfakları Genel Koordinatörü Fedai Şef kendisinin de katkıda bulunduğu Düzce Yemekleri Kitabını imzaladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim