• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Cumali Akgül eşi ve çocuklarını bırakıp gitti! Karısı köyünde…

Cumali Akgül eşi ve çocuklarını bırakıp gitti! Karısı köyünde…
Devamını Oku...

Cumali Akgül Survivor’a alnının teriyle katılan bir isim. Peki Cumali Akgül kimdir eşi ve 4 çocuğunu bırakıp Survivor’a gitti. Aslen Iğdırlı olan Cumali Akgül’ün karısı köyde kaldı… İşte Cumali’nin eşi ve çocukları.

Survivor gönüllüler takımı yarışmacıları belli olurken içlerinden Cumali Akgül dikkat çekiyor. Cumali Akgül, Survivor’a alın teriyle katıldı. Survivor kadrosuna girmek için 1600 kilometre yol yürüyen Cumali Akgül, Beyaz Şov’da Acun Ilıcalı’dan Dominik biletini aldı. Peki Survivor 2018 yarışmacısı Cumali Akgül kimdir, işte geride bıraktığı eşi ve çocukları hakkında bilgiler;

CUMALİ AKGÜL NERELİ EŞİ VE ÇOCUKLARI : Cumali Akgül aslen Iğdır’ın Suveren köyünden. Evli olan Cumali Akgül’ün 4 çocuğu bulunuyor. 32 yaşında olan Cumali Akgül, Survivor’a katılmak için eşini ve çocuklarını bırakıp Iğdır’dan yollara düşmüştü.

Cumali Akgün Acun Ilıcalı’dan Survivor biletini almak için 50 gün yollarda taban teperken karısı çocukları ile köyünde bir başına kalmıştı. Facebook ve instagram hesaplarından yolculuğunu kare kare belgeleyen Cumali Akgün, eşi ve çocuklarının görüntülerine ise yer vermiyor.

Survivor’a uğruna 1500 kilometre yol yapan Cumali Akgül, medyada haber olunca dikkat çekmişti. Cumali Akgül daha önce bir çok kez Survivor’a başvurulmuş ancak kabul edilmemişti. Bunun üzerine eşini ve çocuklarını geride bırakıp yollara düşmüştü.

Cumali Akgül’ün Survivor biletini almasını ise Beyaz sağlamıştı. Acun Ilıcalı’yı programına davet eden Beyazıt Öztürk, Cumali Akgün’ün Survivor gönüllüler yarışmacısı olmasını istemişti. Acun Ilıcalı da Beyaz’ı kırmamış ve Cumali’yi kadroya almıştı.

Cumali Akgün Survivor aşkına adaya gitmeden önceki günlerini de İstanbul’da hazırlık süreciyle geçirdi. Ekim sonundan beri İstanbul’da olan Cumali Akgün’ün köyünde bıraktığı eşi ve çocuklarıyla kimin ilgilendiği merak konusu oldu. İşte Cumali Akgün’ün hayatından yansıyanlar;

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim