• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

DAHA ÖNCE FELÇ OLMUŞTU FERDİ TAYFUR'DAN BİR KARA HABER DAHA

DAHA ÖNCE FELÇ OLMUŞTU FERDİ TAYFUR'DAN BİR KARA HABER DAHA
Başı Hastalıktan Kurturulamıyor

Arabesk müziğin önemli isimlerinden kabul edilen Ferdi Tayfur'un başı hastalıklardan bir türlü kurtulamıyor. Şeker hastalığı ve felç olması ile başlamış olan süreç, Ferdi Tayfur'un karaciğerinden parça alınmasına kadar ilerlemişti. Tüm

2-762.jpg

bu tarz şeylerin üzerine Ferdi Tayfur'dan yine herkesi ü-zen bir haber geldi. Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’a böbrek yetmezliği teşhisi kondu. Sanatçı, ömrü boyunca haftada bir defa diyaliz makinesine bağlanarak tedavi olacak. Daha önce çeşitli sıhhat problemlerı yaşayan Ferdi Tayfur, adlı sorunlarla da b-oğuşuyor. Arabeskin usta ismi Ferdi Tayfur, sağlık problemlerı sebebiyle zor günler geçiriyor.

3-471.jpg

Böbrek yetmezliği teşhisi konulan Tayfur, yaşamı boyunca haftada bir kere diyaliz makinesine bağlanacağı iddia ediliyor. İstanbul ve Marmaris'teki özel bir hastanede tedavi gören sanatçının bakımını, şimdilik destekları yapıyor. DAVA MOTİVASYONU; sağlık problemlerıyla yüzleşen Tayfur'a en büyük motivasyon, geçtiğimiz yıllarda kaybettiği villa davasının kendi lehine sonuçlanması oldu. Şarkıcının Marmaris'teki arazisi üzerine yaptırmak istediği villalarda sorun çıkmış; Tayfur müteahhit ve taşeron firmayla davalık olmuştu.

4-262.jpg

Davaların lehine neticelanması, kötü bir dönemden geçen Tayfur'a büyük motivasyon olmuş. Sabah FELÇ OLMUŞTU; Şeker hastası olan Ferdi Tayfur, Muğla Dalaman'da apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra Ferdi Tayfur'un felç olduğu ve sahneye çıkmasının yasaklandığı açıklanmıştı.

5-150.jpg

Yıllardır şeker hastalığı ile mücadele ettiğini belirten Tayfur, "Şimdi de geçirdiğim kısmi yüz felci için fizik tedavi görüyorum. Doktorlar sürekli dinlenmemi, bir süre şarkı söylemememi istediler. Sağlığıma yine kavuşmak için mücadele ediyorum" demişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim