• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Defne Joy Foster’ın Annesi : “Dayanamıyorum Artık”

Defne Joy Foster’ın Annesi : “Dayanamıyorum Artık”
“Dayanamıyorum Artık”

2011 yılında h-ayatını k-aybeden oyuncu Defne Joy Foster’ın annesi, bugün 2. Sayfa programına telefonla bağlanıp “Dayanamıyorum artık” diyerek g-özyaşlarına b-oğuldu. 2 Şubat 2011’de h-ayatını k-aybeden Defne Joy Foster, cumartesi günü Zincirlikuyu’daki m*zarı başında anılacak. Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 

 2. Sayfa’ programının sunucularının kızını a-nmasıyla telefonla programa bağlanan anne Hatice Foster, c-anlı yayında g-özyaşlarına b-oğuldu. Defne Joy Foster’ın annesi Hatice Foster Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlandı. Konuşmakta g-üçlük çeken Hatice Foster, şunları söyledi: “D-ayanamıyorum. 8 yıla girdi. Onu çok ö-zlüyorum. Cumartesi günü Zincirlikuyu’da olacağım. Evlat k-aybı çok z-or. Al-lah d-üşmanıma vermesin. Evladına doyamadı. Ne diyeyeyim? Ben evladımın ciğerini bilirdim. Çok f-enayım. C-anım evladım. Onu anlatmam mümkün değil. Annesi olarak ondan çok şey öğrendim. M-ekanı c-ennet olsun. A-ntidepresan da alsam tutamıyorum kendimi. C-anım kızım! Çok seviyorum onu.

Torunumu arada sırada görüyorum. Her zaman değil. Kocası 4. ayında evlendi zaten. Resimlerde oğlan mutlu görünüyor ama hiç yalnız kalamadık. O da c-anımın c-anı. M-utsuzum o konuda. H-asret gideremedik. H-ayat çok üstüme geliyor. Neden hala y-aşıyorum onu da bilmiyorum?”

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı defne-joy-foster-in-annesi-canli-yayinda-11695841_9935_m.jpg

Sihirli Annem dizisinde Eda rolüyle hafızalarımıza k-azınan Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011’de Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’ın evinde ö-l-ü bulunmuştu. Adli Tıp Raporu’na göre Foster’in, a-lkol ve k-a-nında bulunan ilaçların y-an etkisiyle kalp ritmi b-ozukluğu nedeniyle ö-l-düğü belirtilmişti.

Kerem Altan 2.5 ay h-apse ça-rptırılmış, c-ezası 5 yıl ertelenmişti. Defne Joy Foster’ın İlker Yasin Solmaz’dan C-an Kılıç Solmaz adında bir oğlu var. C-an şimdi 10 yaşında…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim