• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Dünya Sağlık Günü Mesajı

Dünya Sağlık Günü Mesajı
.

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Sağlıklı toplum, sağlıklı gelecek demektir. Milletimizin sağlıklı bir geleceğe sahip olabilmesi, günümüzde özellikle çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan ve ortamlardan uzak tutulmasıyla mümkün olacaktır” dedi.  

  İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Dünya Sağlık Örgütünce tüm dünyada küresel çapta bir Pandemi olarak nitelendirilen Coronovirüs ile karşı karşıya olduğumuz bu günlerde vatandaşların sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami derecede dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

Dr. Yasin Yılmaz 7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Sağlıklı toplum, sağlıklı gelecek demektir. Milletimizin sağlıklı bir geleceğe sahip olabilmesi, günümüzde özellikle çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan ve ortamlardan uzak tutulmasıyla mümkün olacaktır. Bu nedenle, insanlarımızın bu konulardaki eğitimleri arttırılmalı her birey, sağlıklı yaşamın gerektirdiği koşulları ve ortamı hazırlamalı, önlemleri alma konularında kendilerini sorumlu hissetmeli ve bu yönde hareket etmeli. Dünya Sağlık Örgütünce tüm dünyada küresel çapta bir Pandemi olarak nitelendirilen Coronovirüs ile karşı karşıya olduğumuz bu günlerde vatandaşlarımızın sosyal mesafeye, temizlik ve hijyen kurallarına azami derecede dikkat etmeleri gerekmektedir.

Unutmayalım ki mutlu bir yaşamın sırrı sağlıklı olmaktan geçer ve sağlıklı yaşamak için de İnsanın hem fiziksel hem de ruhsal açıdan hastalıksız olması, mutlu, rahat bir hayat geçirmesi sağlık adını alır. İnsanların en doğal hakkı sağlıklı bir yaşam geçirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde fedakârca görev yapan bütün sağlık çalışanlarımızın ‘7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nü kutlar, tüm hemşerilerime sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim” ifadelerinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim