• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Düzce Belediyesi temiz yaz için harekete geçti

Düzce Belediyesi temiz yaz için harekete geçti
.

Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, koronavirüs pandemisi kapsamında 17 gün sürecek tam kapanma süresince yaz aylarına yönelik hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda il merkezinde bulunan cadde, bulvar ve mahallelerde ilaçlama yaparak Düzcelilerin yaz aylarını rahat ve sorunsuz geçirmesi için çalışma yapacak.   


  Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, mücavir alanlar içerisinde yer alan 16 Cadde, 5 Mahalle ve 3 Bulvarda ahır, foseptik, jit alan ve kanalizasyonların ilaçlanma çalışmalarına başladı.

Ekipler, bu kapsamda kısıtlama sürecini en iyi şekilde değerlendirerek, vatandaşların yaz aylarında sıkıntı yaşamaması için ilaçlama planlamasını tamamladı. Yapılan planlamaya göre üç ekip halinde çalışmalarını yürütecek olan müdürlük, Kazukoğlu, Kuyumcu Hacı Ali, Yahyalar, Sallar ve Nalbanoğlu Mahallelerinde ahır, foseptik ve Jit alan ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirecek.

İstanbul Caddesi başta olmak üzere Şehit Ramazan Gel, Bolu, Gazhane, Rıhtım, Mimar Sinan, Rasim Betir, Nezih Tütüncüpoğlu, Mehmet akif, Mansur Bayram, Süleyman Kuyumcu, Ruhi Kurnaz, Hürriyer, Servet Bucurgat, Aydınpınar Caddeleri ile Ela Bahriye Oral, Atatürk ve Kuyumcuzade Bulvarlarında kanalizasyon ilaçlamalarını yapacak. 


 Veteriner İşleri Müdürlüğü, kısıtlama sürecinde 16 Cadde, 5 Mahalle ve 3 Bulvara yönelik gerçekleştireceği ilaçlama çalışmalarının devamında şehrin kalan bölgelerine yönelikte planlama yaparak ilaçlamalara devam edecek. 
Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilaçlama çalışmalarının yanı sıra bakımevinin rutin çalışmaları ve sokak hayvanlarının yemleme çalışmalarının da devamlılığını sağlamayı sürdürecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim