• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Düzce Günleri Derya Uluğ ile sona erdi

Düzce Günleri Derya Uluğ ile sona erdi
.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehrin vizyonunun gelişmesi ve bilinirliğini artırmak amacıyla başlattığı kültür ve turizm projelerinin en önemlilerden biri olan Dünya Düzce Günleri, 8 günlük etkinliklerin ardından Derya Uluğ konseri ile sona erdi.

 Düzce’nin adının dünya genelinde bilinmesi ve Düzceli’lik ruhunun daha da pekişmesi amacıyla Başkan Dr. Faruk Özlü tarafından Ağustos ayının ilk günü olarak ilan edilen Dünya Düzce Günleri, bir dizi konserle şehir merkezinde kutlandı. 8 gün boyunca Anıtpark meydanında gerçekleştirilen konserler hem Düzce’nin adını duyurdu hem de Düzcelileri müziğe doyurdu.

 

  Geleneksel hale gelecek

 Bu yıl ilki düzenlenen Dünya Düzce Günleri’nin geleneksel hale getirileceğini ve her yıl Ağustos ayının ilk gününden itibaren 8 gün boyunca konserler ve çeşitli etkinliklerle kutlanacağının altını çizen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ”Düzce’miz her şeyin en güzeline en iyisine layık. Şehrimizi sadece ülke genelinde değil tüm dünya genelinde hak ettiği üne kavuşturmak için yola çıktık. Dünya Düzce Günleri de bu projemizin bir parçasıdır. Düzceli’lik ruhu ve kardeşliğini tüm dünyaya göstermek istiyoruz. 8 gün boyunca birbirinden önemli sanatçıları ve grupları Düzce’mizde ağırladık. Konser alanımız her akşam binlerce Düzceli ile doldu taştı. Düzce’mizin bu konserler serisine ihtiyacı olduğunu gözledim. Dünya Düzce Günlerine sahip çıkan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

 

  Derya Uluğ Düzce’yi salladı

 Dünya Düzce Günlerinin son gününde ünlü sanatçı Derya Uluğ sahneye çıkarak Düzcelilerle birlikte şarkılarını söyledi. Birbirinden güzel şarkılarıyla alanı dolduranlarla bir araya gelen Derya Uluğ, Düzce’yi salladı. Düzceliler sanatçı Uluğ’a eşlik ederek etkinliklerin son akşamında da gönüllerince eğlendi. Öte yandan Düzceli ünlü tiyatro oyuncuları Mehtap Bayri ve Nurullah Çelebi de Anıtpark meydanında kurulan sahnede Düzcelilere hitap etti. Bayri, “Düzceli olmaktan gurur duyuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

 

  Sonbahar konserleri sürprizi

 Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, gecenin sonunda sürprizini açıkladı. “Düzce seninle gurur duyuyor” sloganları altında konuşan Özlü, “Sonbaharda konserleri tekrarlayacağız. En güzel, en güçlü seslerle konserler yapacağız. Sonbaharda gerçekleştireceğimiz konserler serisi 1 hafta sürecek" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim