• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

Düzce'de Korona virüs vakaları artışa geçti

Düzce'de Korona virüs vakaları artışa geçti
.

Korona virüs vaka sayısı ülke genelinde artışa geçerken, Düzce'de de vaka sayılarında artış başladı. Düzce'de son alınan bilgilere göre toplam vaka sayısı 950'ye dayandı. Bin sayısına iyice yaklaşan Düzce'de bazı fabrika ve müdürlüklerde vaka sayısı ise durdurulamıyor. 

TARIM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE VAKA SAYISI 7'Yİ GÖRDÜ

Düzce Tarım İl Müdürlüğü'nde geçtiğimiz günlerde çıkan vakanın ardından sayı artışa geçti. Binlerce çiftçinin en uğrak noktası olan Tarım Müdürlüğü'nde gerekli tedbirler alınmayınca, vaka sayısı 7'ye yükseldi. Vakanın ilerleyen günlerde daha çok artmasından endişe edilirken, il müdürünün halen temaslı olanlara karantina uygulamaması dikkatlerden kaçmadı. 

CUMAYERİ'NDE BİM KAPANDI

Cumayeri'nde merkezde bulunan ve Türkiye'nin her yerinde market zinciri olan BİM'de de korona virüs çıktı. Cumayeri Merkez şubesinde korona virüs çıkan işçiler tedaviye alındı. Böylelikle mağaza 14 gün karantinaya alınarak kapatıldı. 

FABRİKALAR ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

Düzce'de bazı fabrikalarda korona virüs vakaları çıkmaya devam ediyor. Bazı fabrikalar tedbirleri harfiyen uygulamaya devam ederken, bazı fabrikalar ise vaka çıkmasına rağmen tedbirleri ön plana çıkartmaktan çekiniyor. Fabrikaların isimlerinin duyulmaması için tedbirleri arttıramayan fabrikalar bu haberimizin ardından arttıracağını düşünüyoruz. Çelikyay fabrikasında, Evissa Mobilya ve Duman Tekstilde çıkan vakalar nedeni ile son günlerde Düzce'de vaka sayısı artışa geçti. 3 fabrikada ise tedbirlerin en yakın zamanda arttırılması bekleniyor. 

DÜZCE'DE KAÇ VAKA VAR?

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü Filyasyon ekibi il genelinde bu güne kadar gerçekleştirdiği binlerce testin 950'si pozitif olarak sonuçlandı. 11 mart tarihinden itibaren 400 bin nüfuslu Düzce'nin 950'sinde vaka çıkması dikkatlerden kaçmadı. 

KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

Düzce'de 11 mart tarihinden itibaren 950 kişide görülen Korona virüs vakalarını atlatamayan 14 kişi hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

KAÇ KİŞİ TABURCU OLDU?

Korona virüs vakasına yakalanan 950 kişiden 661'i virüsü atlatarak tedavi veya taburcu oldu. 

AKTİF KAÇ VAKA VAR?

Düzce'de 5 Ağustos 2020 tarihi itibari ile vaka sayısı 275 aktif vaka bulunuyor. Bu vakaların yüzde 70'i evlerinde karantinada bulunurken, yüzde 30'u ise hastanede tedavi görüyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim