• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

EFSANE OYUNCUDAN KÖTÜ HABER! TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ DURUMU AĞIR

EFSANE OYUNCUDAN KÖTÜ HABER! TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ DURUMU AĞIR
.

Olacak O Kadar'da senelerce rol alan Ahmet Çevik, tat ve koku alma duyularını kaybetti Levent Kırca ile özdeşlenen Olacak O Kadar programında senelerce rol alan Ahmet Çevik, düşerek şiddetli kafa travması geçirdi. Ahmet Çevik gerçirdiği kaza sonucu tat ve koku duyularını kaybetti

Olacak O Kadar'ın

başarılı oyuncularından

tiyatrocu Ahmet Çevik'ten

kötü haber geldi.

Yakın dostu ses sanatçısı Onur Akay, Ahmet Çevik'in düşerek şiddetli kafa çarpması nedeni ile tat ve koku alma duyularını kaybettiğini ve ameliyat olduğunu duyurdu.

KAZA GEÇİRMİŞ Onur Akay, ameliyat sonrası Ahmet Çevik'i ziyaret ederek fotoğraflarını çekti ve sosyal medya hesabından paylaştı.

Tiyatrocunun sağlık durumu hakkında da bilgi veren Onur Akay, "Tiyatrocu dostum Ahmet Çevik, görünmez bir kaza geçirdi ve ameliyat oldu.

Düşerek şiddetli kafa çarpması nedeni ile tat ve koku alma duyularını kaybeden ve burnunda şekil bozukluğu oluşan arkadaşımı ziyaret ettim ve merak eden sevenleri için fotoğraflarını çektim. Acil şifalar" ifadelerini kullandı.

AHMET ÇEVİK KİMDİR? 1972 yılında dünyaya gelen Ahmet Çevik İstanbul doğumlu.

Levent Kırca ve Oya Başar Tiyatrosu ile tanınan Ahmet Çevik çalışmalarını Tümay Özokur Ajansına bağlı olarak sürdürüyor.

Bugüne kadar Olacak O Kadar, Bekarlık Sultanlık mı?, Ayrılsakta Beraberiz, Çarli İş Başında, Tatlı Hayat, Çifte Bela, İki Arada, Kendini Bırak Gitsin, Profesyonel Çaylaklar, İnadım İnat, Berberler, Dilan Gelin, Meçhule Gidenler, Rating Kasabası, Dönüş, Düello, Evimin Erkeği, Gemilerde Talim Var, Koçero, Töre, 46 Numara, Osmanlı Cumhuriyeti, Pulsar, Süper Kardeşler, Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas, Arkadaşım Max, Delisin! Delisin! gibi bir çok projede rol almıştır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim