• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Ekrem Beyi kıskanıyor musunuz sorusuna, öyle bir yanıt verdi ki

Ekrem Beyi kıskanıyor musunuz  sorusuna, öyle bir yanıt verdi ki
Ekrem Beyi kıskanıyor musunuz sorusuna, öyle bir yanıt verdi ki

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu eşi Ekrem İmamoğlu, evliliği, İstanbul seçimi ve daha bir çok konuyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu eşi

2-20190621204304.jpg

Ekrem İmamoğlu, evliliği, İstanbul seçimi ve daha bir çok konuyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ile kendi fotoğrafının yan yana konması ve 'mizah' malzemesi yapılmasına te-pki göstererek herkesin takdirini toplayan Dilek İmamoğlu özel h-ayatı ve İmamoğlu'na olan sevgisini anlattı.İmamoğlu, "Ekrem Bey'i kıskanıyor musunuz?" s-orusunu "Kıskanmıyorum desem doğru olmaz. Bilemiyorum, buna cevap veremeyeceğim. Beni o duyguya çok m-aruz bırakmıyor Ekrem" diye yanıtladı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, Sözcü'den Özlem Gürses'in s-orularını yanıtladı. Dilek İmamoğlu, "Mutlu bir evlilik mi sizinki?" sorusuna "95 Kasım ayında, devam eden bir ergenlik döneminde evlendik. 23 yılda birbirimizi yoğurarak büyüdük…

3-20190621204305.jpg

Böyle olunca birbirinize aitlik duygusunu çok yüksek hissediyorsunuz. Ama tamamlanırken birbirinizi h-ırpaladığınız dönemler de oluyor. Artısı da var yani, eksisi de" yanıtını verdi. Ekrem o enerjiyi benden alınca, teslim oldu İmamoğlu şöyle devam etti: "Çocukları yetiştirirken güvendi bana o konuda, biraz mükemmeliyetçi olduğum için. Her şey planlı olsun, düzenli olsun. Ekrem o enerjiyi benden alınca, teslim oldu. Ama onun da katkıları çoktur. Demokrat bir aileyiz, bizde "erkek şunu yapar, kadın bunu yapar" böyle bir kural olmadı hiç. Ekrem en büyük şansım, onun rahatlığı ile hem kendimi gerçekleştirebildim bu ailede, hem de çocuklarımı kendim gibi yetiştirmeye çalıştım; oğlumun kadın erkek eşitliği konusunda tamamen objektif olarak bakmasını sağladım. M-ücadele ederken biraz h-uysuzluk da gerekiyor.. Zaten insanları idare ederseniz m-ücadele etmemiş oluyorsunuz, idare etmiş oluyorsunuz. O yüzden sürekli e-leştiri, sürekli m-ücadele olmalı ki siz bir yerlere varabilesiniz. Ben onu Selim'de çok görüyorum şu anda.

5-134.jpg

O da benim gibi; her şeyi alıp hemen kabul etmiyor. Önce bakıyor, e-leştiriyor, süzgecinden geçiriyor, ondan s-onra.. Bizim hayatımız sade ve açıktır Ekrem Bey siyasete giriş kararını size s-orarak mı aldı ? Yoksa başında beri yol o yol muydu? Her zaman aktif bir Ekrem İmamoğlu vardı. Çevreden b-askı geldi ona, "hadi sen bu işe gir" diye… Ben çok istemiyordum. Bizim ülkemizde siyaset yapmak hayatınızın alt üst olması gibi bir şey! Özel hayatınıza, özel alanlarınıza m-üdahale oluyor. Oysa ben h-ayatımı sade ve düzenli bir şekilde y-şamayı seviyorum. Ve açık…Bizim hayatımız açıktır, sadedir. Ben hep bir hizmet gibi gördüm bunu, siyaset gibi değil. Coşku birden ikiye katlandı, yine kazanacağız 4 gün kaldı seçime. Ne diyor içinizdeki ses? K-esinlikle çok büyük bir farkla biz alacağız seçimi. Gerçekten i-nanıyorum buna. Bu işin içindeyim çünkü, görüyorum. Destek iki katına çıkmış durumda. Bütün ilçelerde aynı, katlanarak çoğalıyor.

6-019.jpg

Ekrem İmamoğlu seçim çalışmasına başladığı dönemde pazara çıkıyordu, ilk zamanlar yürüyebiliyordu. S-on haftalara doğru pazarda yürüyememeye başlamıştı. Şimdi ise bırakın pazarı, biz otobüslerle bile miting alanına gidemiyoruz. Binlerce insan yolunu k-esiyor, "Başkanım her şey çok güzel olacak…" diye. Biz hep el ele tutuşuruz O yayın gecesi siz çok dinamik bir şekilde indiniz araçtan, el ele tutuşarak… Oğlunuz Selim'le beraber… Bu çalışılmış bir şey miydi? Genelde yürürken el ele tutuşuruz, yapışık ikiz gibi gezmiyoruz tabi ama yürürken kendiliğinden öyle oldu. Dinamik; insan sevdiği işi yapınca dinamik hissediyor kendini… Türkiye'nin o fotoğrafa ihtiyacı vardı Semiha Yıldırım'la o malum fotoğrafla ilgili yorumunuz, ardından onun size teşekkürü, toplumda da hep çok hoş jestler olarak algılandı. Semiha hanımla ilk temas o malum yayın gecesi mi oldu? Biliyorsunuz, o resim s-onrası ben bir açıklama yaptım.

2-20190621204304.jpg

Birkaç gün sonra Sayın Binali Bey Ekrem Bey'i aradı, teşekkürlerini bildirdiler. S-onrasında hiçbir görüşme olmadı.En çok gidilmeyen gecekondu mahallelerine gideceğim : Ekrem Bey hep "kent yoksulluğu anlatıyor". Siz Dilek olarak bu kent yoksulluğuna nasıl şahitsiniz ? Sosyal demokrat değerleri nasıl y-aşıyorsunuz? Bir şehrin yoksulluğunu gidermenin en önemli etkeni istihdam yaratmak, yani onları yoksul bırakıp s-onra da yardım yaparak çözülmüyor. Bu insanın içini a-cıtan bir şey.

3-20190621204305.jpg

Gençlerin hiç bir meslek sahibi olmamaları, annelerin evden dışarıya çıkamamaları, çalışmak isteyen annelerin hem eğitimsiz hem tecrübesiz olmaları… Ben en çok o gidilmeyen gecekondu mahallerine gitmeyi, onlara dokunmayı istiyorum. Biz hep kadınları konuşuyoruz ama, belki erkeklerin de ihtiyacı var. Birlikte çözümler bulacağız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim