• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

EN GENÇ ANNEANNE..!! SİZ BİDE DİĞER RESİMLERE BAKIN

EN GENÇ ANNEANNE..!! SİZ BİDE DİĞER RESİMLERE BAKIN
Devamını Oku...

İngiltere’nin en genç büyükannesi olan 35 yaşındaki Carrie Hilton, aynı zamanda en ateşli büyükanne olarak da oldukça konuşuluyor…

İngiltere’nin en genç ve en görkemli anneannesi 35 yaşındaki Carrie Hilton. 17 yaşında kızı Clareice’i doğuran büyükanne, kızının da 18 yaşında doğum yapmasıyla yaşıtlarının henüz yeni evlendiği çağda büyükanne oldu. Carrie göğüs implantı da dahil olmak üzere kozmetik tedavilerine toplam 13 bin sterlin (yaklaşık 67 bin TL) harcamış.

av1.jpg

Aynı zamanda kick box sporcusu olan genç kadın, bir medya firmasında satış müdürü olarak çalışıyor. İngiltere’nin Bolton şehrinde yaşayan insanlara kızıyla kardeş olduklarını hatta kızının kendisinin ablası olduğunu söylediğini ve kimsenin bunu garipsemediğini söylüyor. Carrie haftada beş gün kick box yaptığını ve formunu buna borçlu olduğunu ifade ediyor.

av2.jpg

Kızı kendisine “anne” diye seslendiğinde çevredekilerin bunu garipsediğini söyleyen kadın, eğer bir erkeği reddetmek isterse büyükanne olduğu silahını kullandığını söylüyor. Sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanan Carrie Hilton’ın hatırı sayılı bir takipçi kitlesi var.

av3.jpg

Daha yeni keşfedildiğinin altını çizen Carrie Hilton’ın yaşını ve fiziğini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. İngiliz Daily Mail gazetesi, 35 yaşında anneanne olan ve kickboks yapmasıyla ilgi çeken Carrie Hilton ile konuştu.

av4.jpg

Hilton, Çok sayıda hayranımdan mesaj geliyor. Onlar büyük kısmı buluşma ya da cinsel ilişki teklif ediyor. Bazıları evlilik dahi teklif ediyor” dedi.

Carrie, genellikle İspanya, Yunanistan ve Türkiye’deki facebook kullanıcılarından sürekli olarak mesaj aldığını söyledi. Carrie, bütün bu tekliflere hayır demek zorunda olduğunu çünkü erkek arkadaş bulunduğunu söyledi.

Carrie, kendisine yönelik mesajların zaman zaman rahatsız ettiğini ifade etti. Özellikle Türk hayranlarının gönderdiği mesajlar Hilton’u bıktırmış adeta.

av1.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim