• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Eşi Bu Hale Getirdi ! Anlattıkları Krkunç

Eşi Bu Hale Getirdi ! Anlattıkları Krkunç
....

Çankırı’da bir kadının, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından çalıştığı iş yerinde bardakla yüzünden yaralaması anının görüntüleri ortaya çıktı. Gözünü kaybetme ile karşı karşıya olan genç kadın, can güvenliğinin olmadığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde çalıştığı markette

2-20190131214141.jpg

boşanma aşamasındaki Mardinli eşi tarafından darp edilen Nagihan K. (26) ve ailesi yaşanan olayları detaylarıyla birlikte anlattı. İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Nagihan K., “Eşimden şi–ddet gördüğüm için bu haldeyim. Boşanma davamız devam ediyor. Çalıştığım markete gelip beni ve çocuğumu *ldüreceğini söyleyip ve bardak kırıp bardağı yüzüme vurdu ve ardından da d–arp etti. Daha önce de Mardin’de otururken beni d–arp etti. Bir ay önce annemi d–arp etti. 2015’ten beri mahkeme sürüyor sürekli erteleniyor” dedi. Olay anını anlatan Nagihan K., “Markette depodaydım. Yemek yemek için arkadaşla beraber inmiştik. Merdivenlerden çıkıyordum karşı karşıya geldik. Geldiğinde oturdu. Ben de ona gitmesi gerektiğini, uzaklaştırma cezası olduğunu söyledim.

2-20190131214141.jpg

‘Anlaşmalı boşanalım’ dedi. Ben de ‘mahkeme sürüyor, git avukatınla konuş’ dedim. Daha sonrasında ‘boşanmayacağım, çocuğu da *ldüreceğim’ diyerek gitti. Daha sonra kapı açıldı, kırılma sesi duyduk. Ben ilk önce marketi dağıtıyor sandım arkadaştan polisi aramasını istedim. Erdal K. yukarıda bardağı kırdı ve gelip yüzüme vu-rdu. Müdahale etmeye çalıştım ama beni aldı kafamı duvara vur-du yu-m-ruk-lamaya başladı. Daha sonra arkadaşlar geldi, polisler geldi. Hastaneye gittiğimde gözümü kaybetme riskin olduğundan bahsettiler. Psikolojik olarak mahvoldum. Olayları CİMER’e yazıyorum, yardım istiyorum.

2-20190131214141.jpg

Artık can güvenliğimden korkuyorum çocuğumun can gü-venliğinden korkuyorum. Bunun için en kısa zamanda dosyaların çözülmesini istiyorum. Gerektiği cezayı almasını istiyorum. Dosyalarla alakalı bakanların da bu konuya müdahale etmesini istiyorum” diye konuştu. “ELİNE KALDIRIM TAŞI ALMIŞ BENİ *LDÜRMEYE ÇALIŞIYOR”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim