• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Esra Ceyhan Hayata Küsmüş! Son Haliyle Herkesi Şaşırttı!

Esra Ceyhan Hayata Küsmüş! Son Haliyle Herkesi Şaşırttı!
...

ONU TANIYAMAYACAKSINIZ!! Tam 17 yıl televizyonda onu seyrettik sonra herşey kötüye gitti.Yıllarca özlemini çektiği bebeğine kavuşmuştu ama.ızının doğum günü kutlamasındaki aşırı kilolu haliyle onu kimse tanıyamadı…

Öyle bir hale gelmiş ki…

Esra Ceyhan, 1969 yılında İstanbul’da doğmuştur. Asker olan babasının görevi nedeniyle çocukluğundan beri birçok şehir değiştirdi. En çok da Bursa ve Diyarbakır’da yaşamış.

Bursa’da başladığı ilkokulu Diyarbakır’da bitirdi. Ortaokul ve liseyi yine Bursa’da okudu. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni kazandı. Böylece Bursa’dan İstanbul’a geldi.1988 yılında üniversite ikinci sınıf öğrencisiyken bir davette Halit Kıvanç’la tanıştı. Televizyonculuk hayatı da bu tanışma ile başladı. Ünıversıtede okurken TRT’de calışmaya başladı

‘TRT’e calıştığı yıllarda Halıt Kıvanıc’n teklıf etmesıne rağmen kamera önüne gecmeyen ve kamera arkasını öğrenmeye calışanEsra Ceyhan calışma hayatına verdığı aradan sonra Flash TV’e bu kez kamera önünde seyırcılerle buluştu. ‘TRT’e eğlence ve eğıtım kültür drama programlarında yönetmen yardımcısı olarak programların hazırlanışı hakkında tecrübe kazandı.

1996 yılında televızyonda ılk kamera önüne cıkmaya HBB televızyonungündüz kuşağı kadın programıyla başladı. Daha sonra da 1997 yılında Atv’ye gecerek sekız bucuk yıl “Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye” ısımlı programını sunmuştur. Aynı programına bır sezon TV 8 ‘de de devam etmıştır.

Sabah gazetesınde köşe yazarlığı yaptı. Daha sonra da Posta gazetesınde yazdı. Bır süre sonra Kanal D’de “Esra Ceyhan’la” ısımlı programı yapmaya başlamıştır. 2009 yılında TRT’ye transfer olmuş ve “Esra Ceyhan’la Hayat” adlı gündüz programını yapmıştır. 5 ay yaptığı program sona erdırıldı.

Esra Ceyhan’ın, “Cey Yapım” adında bir yapım şirketi de vardır. 2012 yılında Kanal 7 ekranında “Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye” programı ile yeniden izleyici karşısına çıktı. Esra Ceyhan, 1992 yılında diş hekimi Barbaros Ceyhan ile evlendi. 17 yıl sonra 2009 yılında boşandı. Ayşe (d.2006) adında bir kızı vardır. Türk mutfağından örneklerle hazırladığı bir yemek kitabı yazdı.

Esra Ceyhan, 1969 yılında İstanbul’da doğmuştur. Asker olan babasının görevi nedeniyle çocukluğundan beri birçok şehir değiştirdi. En çok da Bursa ve Diyarbakır’da yaşamış. Bursa’da başladığı ilkokulu Diyarbakır’da bitirdi. Ortaokul ve liseyi yine Bursa’da okudu. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni kazandı. Böylece Bursa’dan İstanbul’a geldi. Esra Ceyhan Son Hali…

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim