• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9437
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Fişi Çekildi Aniden Kaldırıldı.

Fişi Çekildi Aniden Kaldırıldı.
Hayranları Şaşkın

Fişi Çekildi Aniden Kaldırıldı. Sezona büyük umutlarla başlayan yapım için karar verildi. Tanıtımını aylar öncesinden başlayan iddialı dizinin fişi çekildi. Yeni sezona birbirinden iddialı dizilerde başlayan Kanal D’nin büyük umutla yayına soktuğu dizi Bir Umut Yeter için karar verildi.

1-643.jpg

Dizi artık yayınlanmayacak, yayın akışından çıkarıldı. Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre gibi güçlü isimleri bir araya getiren dizi için umutlar iyice tükendi. Dizi ilk olarak Perşembe günleri yayınlanmış, beklentilerin altında reyting alınca Cumartesi gününe alınmıştı. Yayın akışındaki değişim protestolardan sonra mı yaşandı bilinmiyor ancak Bir Umut Yeter dizisinin yerine, İkizler Memo-Can dizisi konuldu. Önce reyting yarışında geri kalan dizinin 4. bölümünde, Çerkes kökenli vatandaşları rahatsız eden bir söz vardı ve bu söz yüzünden de protesto gösterileri yapıldı. Dizinin 6 Ekim Cumartesi günü yayınlanan bölümünde geçen “Bunun sütü bozuk. Annesi şoförün yeğeniydi çok güzeldi, tam bir Çerkes kızı’ sözleri infial uyandırdı. Reytinglerde kötü giden diziye bir de bu sahne eklenince dizi için final çanları çokta çalmaya başlamıştı.

2-536.jpg

Sosyal medyadan da yapılan kötü yorumlar dizinin sonunu getirdi. Tüm bunların üzerine Kanal D, Bir Umut Yeter dizisini yayından çekti. İnfial uyandıran ve bir türlü istenilen başarı grafiğini gösteremeyen dizi için Kanal D’den resmi bir açıklama gelmedi. Dizi ne zaman final yapacak, son bölüm ne zaman yeni yayın günü ne zaman bu konular hakkında resmi bir açıklama henüz yok. Vatandaşlar ve Çerkes vekiller kanal yöneticilerini ve dizinin yapımcı ve senaristini kullanılan çirkin dil nedeniyle özür dilemeye davet etti. Bu olaydan sonra diziye tepkilerini ileten Çerkes dernekleri ve vatandaşlardan gelen mesajlardan sonra bugün Kanal D önünde de bir protesto vardı. Kuzey Kafkasya Platformu, “Bir Umut Yeter” dizisindeki Çerkeslere yönelik ifadeleri, Kanal D binası önünde yapılan bir basın açıklaması ile protesto ederek dizinin yayından kaldırılmasını talep edildi.

3-400.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim