• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

FLAŞ İTİRAF! YENİ SEZONDA 'O SES TÜRKİYE'DE OLACAK MI?

FLAŞ İTİRAF! YENİ SEZONDA 'O SES TÜRKİYE'DE OLACAK MI?
O Ses Türkiye programının jüri üyelerinden

O Ses Türkiye programının jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz’un yarışmadan ayrılacağı ve müziğe ağırlık vereceği öne sürülmüştü. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki gün zorlu Center’daydı. Sabah saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde dostlarıyla buluşan müzisyen, “Toplantı yapacağız. Albüm hazırlığındayız, onu konuşacağız” ifadelerini kullandı.

4-15-768x402.jpg

Özoğuz, yeni sezonda yine “O Ses Türkiye” jürisinde yer alıp almayacağı sorusuna ise “hemen hemen net bir şey söyleyemem” diye cevap verdi. GÖKHAN YANLIŞ ANLAŞbilimselŞTI: Şubat ayında yaptığı açıklamada yanlış anlaşıldığını ifade eden Gökhan, “Yarışma yüzünden müzikten uzak kaldım, bundan sonrasında müziğe ağırlık vereceğim” sözlerine sarahat getirdi: “Söylediklerim yanlış anlaşılmış. Yarışma yeni sonlanmış oldu, artık müzik yapmak için vaktim var demek istemiştim.” şeklinde konuşmuştu. ACUN NE DEMİŞTİ? ‘O Ses Türkiye’ jürisi Gökhan Özoğuz’un önümüzdeki sürem programda yer almayacağını açıklamasıyla ilgili soruları yanıtlayan Ilıcalı, “Gökhan’ın sözleri yanlış anlaşıldı. Verilmiş bir karar yok, ne olacağına yazın bakacağız” dedi. 2014 senesinde O Ses Türkiye jürisine dahil olan Gökhan Özoğuz, aynı yıl yarışmacısı Hasan Doğru ile birinciliği göğüsledi. 2016 yılında yine Gökhan Özoğuz’un takımında yer edinen Emre Sertkaya şampiyon oldu. Gökhan Özoğuz, son şampiyonluğunu ise bu yıl Lütfiye Özipek ile yaşadı. EMLAK ZENGİNİ ÇIKTI: Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz da birçok

6-3-768x402.jpg

meslektaşı benzer biçimde tam bir emlak yatırımcısı çıktı. BEYLERBEYİ’NDE ve Balat’ta ikişer evi olan sanatçı, son olarak Beykoz Konakları’ndan bir villa aldı. Bağlı olduğu Cerrahi tarikatına yakın olmak için Karagümrük’te aldığı üç katlı evi restore ettiren Özoğuz’un, kardeşi Hakan’la ortak Caddebostan’da aldığı bir dairesi daha mevcut. Bu yedi evin haricinde Kaz Dağları’nda bir arsa müşteri sanatçının iki adet de cipi bulunuyor. Albümlerinin kayıtlarına fazlaca titizlenen Gökhan Özoğuz, stüdyo kayıtlarını yurtdışındaki pahalı tesislerde yapmayı tercih ediyor. Gökhan Özoğuz, grubuyla konserden konsere koşmasının yanı sıra uzun süreden beri televizyonda jüri üyeliği yaptığı programdan ciddi bir gelir elde ediyor. Gökhan Özoğuz, çok eski olan taş evi temelinden çatısına restore ettirmişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim