• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Güldür Güldür Aşklarını Muhteşem Bir Aileye Dönüştüren Aylin Kontente ve Alper Kul Çiftinin Minnoş Dünyası

Güldür Güldür Aşklarını Muhteşem Bir Aileye Dönüştüren Aylin Kontente ve Alper Kul Çiftinin Minnoş Dünyası
Devamını Oku...

Ekrana kilitlenip seyrettiğimiz programlardan biridir Güldür Güldür. Mizahı, eğlencesi çok güzel ama onu bize sevdiren oyuncuları var bir de. Aylin Kontente ve Alper Kul’u zaten bayılarak izliyorduk, bir de kurdukları bu mutlu aile tablosu onları daha da kendimize yakın hissetmemizi sağladı. Gelin onların bu sempatik dünyalarına biraz yakından bakalım…

Onlar, hem ayrı ayrı hem de çift olarak bayıldığımız en sempatik oyunculardan. Güldür Güldür’ü sırf bu çifti görmek için bile seyredenler var.

Özellikle Aylin Kontente’nin saftirik Burcu karakteri, hemen hemen herkesin aşık olduğu bir tip. Burcu saf ama şapşik değil, verdiği cevapların her biri birbirinden şahane.

Aylin Kontente’yi Burcu olarak tanımamızdan önce bir dönemin fırtınalar estiren Kampüsistan dizisinden de biliyoruz. Bu da zaten oyuncunun yer aldığı ilk projeydi.

Kendisi 30 Haziran 1982 doğumlu bir Yengeç burcu. Tiyatro eğitimini ise 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde tamamlamış. O bir İzmir kızı!

2012’de dahil olduğu BKM topluluğu ise hem kariyeri hem de özel hayatı için bir dönüm noktası. Çünkü içinde aşk var…

“İnsanlar Alemi” kadrosunda tanışan Alper ve Aylin, 2012’nin 18 Aralık tarihinde hayatlarını birleştirdi ama gerçekten çok tatlı bir hikayeyle.

Alper Kul, Aylin’i görür görmez “Bu kız çok güzel. Acaba nasıl biri? Çıktığı var mı? Hemen bunları öğreneyim” deyip harekete geçmiş.

İki hafta sonra da Aylin’in karşısına geçip “Biz seninle evleneceğiz” demiş. Tabii Aylin, Alper’in deli olduğunu düşünüp çok şaşırmış ve saçmaladığını düşünmüş.

Daha Aylin’den tepki gelmeden “Seninle şuraya gidip tatil yapıcaz, evlenince şöyle gezicez, böyle dolaşıcaz” diye planlarını da anlatmış hatta. Ve bu konuşmadan yaklaşık 8 ay sonra da evlenmişler.

Alper Kul, eşi için “Aylin benim hayatıma güneş gibi doğdu, meleğim oldu. Sanırım hayatımı kurtardı.” diyecek kadar sevgi dolu.

Ve “Çok dağınık yaşıyordum, onun sayesinde bambaşka bir insan oldum. Aile olmanın, hayatı paylaşmanın kıymetini anladım.” diye de eklemesi yapmış.

Bu arada Aylin ve Alper’in çocukluk fotoğrafları nasıl tatlı, değil mi?

Bu mükemmel aileye 2013 yılında katılan Arel ise, gerçek anlamda ballı kaymak gibi oldu Kul ailesi için.

“Benim memleketim ailem” diyen Alper Kul, oğullarına da “Memleketimin bir parçası olan ismi koydum” diyor. Arel’in anlamı bir o kadar güzel çünkü:

“Arel temiz, dürüst insan demek. Kendi yolunda ilerlerken her türe saygı duyacak, hoşgörülü, vicdanlı, temiz kalpli, dürüst bir insan evladı yetiştirmek istiyoruz. Bu toplumun temiz ve dürüst insanlara ihtiyacı var. Kendi küçük memleketimizdeki hedefimiz bu. Kimseye akıl vermek istemem ama herkes kendi küçük memleketindeki duruma bir baksa keşke…” diyor Alper Kul.

İsmi gibi kendi de dünyalar güzeli Arel’in. Şu tablonun güzelliğine bir bakın… (Buraya nazar boncuğu gelecek)

Birbirlerine doğum günlerinde şarkılar yapan, hayat enerjileri hiç eksilmeyen ve daima huzurun peşinde olan bir aile onlarınki.

Onları tanıdığımız için çok mutluyuz. Aylin’i güzel yanaklarından, Alper’i sevimli kelinden, Arel’i ise her yerinden öpüyoruz. Mutlulukları hep daim olsun..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim