• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Günlük Burç Yorumları sizi nasıl bir gün bekliyor

Günlük Burç Yorumları sizi nasıl bir gün bekliyor
Devamını Oku...

Günlük burç yorumları ile

burcunuzun o günkü durumunu ve

diğer burçlarla olan ilişkilerini

günlük olarak takip edebileceğiniz

bir yazı hazırladık.

12 Şubat 2018 Pazartesi Günlük Burç Yorumları ile ilgili görsel sonucu

Burç burç 12 Şubat 2018 Pazartesi güne ait günlük burç yorumlarınızı aşağıdan okuyabilirsiniz.

KOÇ BURCU : Duygusal anlamda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte değişik ortamlara girebilir ve güzel vakit geçirebileceksiniz. Kendinizi sevgiye çok yakın hissedeceksiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak arzusundasınız. Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bir gündesiniz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz. Duygularınızdaki yoğunluğun sizi ilginç tecrübelere götürebileceği bir gündesiniz. Duygusal açıdan yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz. Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bazı zorluklarla karşılaşıp bunları yeneceksiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Yeni iletişimler kurma anlamında ani kararlar verebilirsiniz. İş çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Zihinsel olarak son derece aktfi olmanız işlerinizi daha kolay yürütmenizi sağlayacaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz. Maddi konularda yeni yatırımlara girebileceğiniz bir gündesiniz ancak risk alma eğilimizi frenlemelisiniz. Alışveriş yapmaya eğiliminiz artıyor.

BOĞA BURCU : Aşk sizin için ne ifade ediyor bu günlerde bu sorunun cevabını merak ediyor hem de soruyu cevaplamaya çalışıyorsunuz. Hem hayatınızda aşk olsun istiyorsunuz hem de aşkın sizin ruhunuzu özgür kılmadığını düşünüyorsunuz. Buna bir karar vermelisiniz ve hayatınıza sizi yoracak ya da sizin karşınızda ki kişileri üzecek ilişkilere yer vermemelisiniz. Yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz. Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz, ama sıcak kişiliğiniz daha fazla yalnızlık istememekte kararlı gibi. İşinizi önemsiyor olmanız işinizde başarıyı yakalamanızı sağlıyor. Ailenize bu aralar daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Üretken birisiniz, bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız. Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz.

İKİZLER BURCU : Ondan her uzaklaştığınızda sevginizi sorgulamaktan artık vazgeçmiş görünüyor. Bugün aramanızı ve ilgilenmenizi bekleyebilir. Ama bu talebini açık açık söylemekten kaçınıyor. Hayatınız da var olan şeylerin sizi ne kadar etkilediğini düşünüyorsunuz aklınızı kurcalayan konular var. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz sizi bu konuları düşünmeye itti ancak siz busunuz ve sizi kısıtlayan her neyse bir an önce ondan uzaklaşma eğilimindesiniz. İşiniz de sizi mutlu kılmayan bazı problemler olsa da siz, işinizi seviyorsunuz ve bunun hayatınıza olumlu yansımasını elde ediyorsunuz. Yatırım yapmak gibi yeni fikirleriniz var ancak bu aralar bu durum mali açıdan pek uygun görünmüyor. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşten çok iş ilişkilerinize odaklanacağınız bir gün. İyi niyetleri iyi gözlemlemelisiniz. Yapmak zorunda olduğunuz ödeme için beklediğiniz mucize olgunlaşıyor. Son günlerdeki sıkışmalarınız uzun süreli olabilir. İş bağlantılarınızdaki tahsilat sorununun üzerine gitmeniz gerekiyor.

YENGEÇ BURCU : Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli sorunlar ve gerginlikler yaşanma ihtimali olacaktır. Aşk hayatınızda sizi sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve sizde bu gelişmelere kayıtsız görünebilirsiniz.Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir. Duygusal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz ve sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranmalısınız. İş yaşamınızda tamamlamaya çalıştığınız işlerinizden sıkılabileceğiniz ve artık bitirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Yeni kararlar almak ve yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Maddi konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz ve beklentilerinizde aksaklıkların olabileceği bir gündesiniz. Harcamalarınıza dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız.

ASLAN BURCU : Bu günlerde aile ziyaretleri yapıyorsunuz ve bunun aile içinde samimiyeti artıracağını düşünüyorsunuz. Sevgilinizle bazı zevklerinizin uyuşmuyor ancak bunun için ortak çözümler bulma çabası içndesiniz ve doğru bir çözüm. Yatırımlarınızın akıllıca yapıyor olmanızın bu günlerde olumlu dönüşünü alacaksınız. Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra başka insanların işleriyle de ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bu durum sizi bayağı bir sinirlendirecek. Yanlış bir karar önümüzdeki günlerde başınızı ağrıtabilir.

BAŞAK BURCU : Kendi kendinize yaşadığınız sıkıntı sizi hırçın davranışlara yöneltebilir. Sevgilinizin iş ilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız. Ortalama beklentiler içindesiniz. Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var. Gelecek günlerde, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor. Birtakım hayalleriniz için paraya herkesten çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

TERAZİ BURCU : Aşk hayatınız gerginliklerden uzak ve normal seyrine geri dönüyor ve bununla birlikte sosyal hayatınıza yansıttığınız gerginliklerde azalıyor. Ailenizle bu aralar sık sık bir araya gelmeler söz konusu olabilir bir mesele sizi hayli yoracağa benziyor. Duygusal reaksiyonlarınızı dengelemeniz pek kolay olmayabilir. İkili ilişkilerde huzursuzluk ve kararsızlık gerçekleri görmenize engel olabilir. Her ne kadar istekli olsanız da bugün değişik sürprizlere gebe. Aşırı duygusal tepkiler vermeniz mümkün ve bu iş yerinde bazı sorunlar yaratabilir. İşinizle ilgili bazı konularda amirinizle ters düşüyor olsanız da işiniz gereği söylediklerini yapıyorsunuz ve bunun fark etmeseniz de faydasını göreceksiniz. Tek başına hareket etmek yerine ortaklıklardan yararlanmaya bakın. Değişik teklifler oldukça cazip gelebilir. Öğleden sonra yapıcı çalışmalar için uygun.

AKREP BURCU : Zamana duyduğunuz güven, umutlarınızı boş çıkartabilir. Şimdi hatalı davrandığınızı düşünüyorsunuz. Ama geri dönüp bir şeyleri yoluna koymak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Yaptığınız iş başvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. İş hayatınızın ilişki sorunları karmaşık. Saplantılara daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin sıkıntısı yakında. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Çarşı, pazarın cazibesine çok kapılıyorsunuz.

YAY BURCU : Araya çoktandır bir uzaklık girdi, şeklindeki düşünceniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor. Hayatın genel koşuşturmasının özel ilişkilerdeki coşkuyu dönem dönem atlatabileceğini kabul etmelisiniz. Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı. Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak. Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU : İlişkinizde artık kanıksandığını düşündüğünüz tartışmalar, olumsuzluk anlamında belirleyici değil. Sevgiliniz ve arkadaşınız arasındaki geçimsizliği, haklı üzüntünüzün ötesinde hayati bir sorun gibi yaşamamalısınız. Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir. Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor. Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye yayılmış görünüyor.

KOVA BURCU : Geri dönüşü zor bir yola girdiğinizin farkındasınız. Sizde bıraktığı derin etkiyi üzerinizden atma çabalarınız, bugünlerde bir teslimiyetle son bulabilir. Onu daha yakından tanıma sürecine gireceksiniz. Aceleci hesaplar, sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. Daha serinkanlı tespitler, sizi yanılgılardan kurtarabilir. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi. Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz. Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor.

BALIK BURCU : Yüreğinizde bir dalgalanmaya hazırlıklı olun. Bayağı sallanacaksınız gibi görünüyor. Ama sizin ulu orta bir şey yaşamamaktaki kararlılığınız. Büyük olasılıkla bu heyecanın doğarken ölümüne neden olacak. Bir mesai arkadaşınıza programlı olarak kötülük örgütleniyor. İçine çekilmeye çalışıyorsunuz. Onun bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünseniz de çok kararlı bir biçimde bu hazırlığın önünü kesmeye çalışacaksınız. Epeyce bir zamandır birikimlerinizi eritiyorsunuz. Bunun yerine masraflarınızı azaltma yolunu seçebilirsiniz. Sizi üzecek bir para kaybı görünüyor fakat bunu geri kazanacaksınız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim