• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 26 °C

GÜNÜN EN KÖTÜ HABERİ!

GÜNÜN EN KÖTÜ HABERİ!
.

2008 yılında Ural A. ile evlenerek Belçika’ya yerleşen Emine Y. 2013 yılında eşinden boşandı.

Babasını da kaybeden Emine Y. Türkiye’de yalnız kalan annesini Fatma'nın da yanına alarak Belçika’da yaşamaya başladı.  2 yıl önce Beytullah A ile tanışan Emine Y. daha sonra evlilik kararı aldı. “Türkiye’ye gelip dini nikahı kıydılar” Evlilik kararından sonra çift bir süre sonra Türkiye’ye gelerek Beytullah A.’nın memleketi Konya’da dini nikahı ile dünya evine girdi. Yapılan nikahın ardından

Belçika’ya tekrar dönen Emine Y. kısa süre sonra dini nikahlı eşinden hamile kaldığını öğrendi. Hamilelikten sonra çiftin arasında şiddetli geçimsizlikte başladı. Bir süre sonra şiddete dayanamayan Emine Y. durumu ilk önce annesine daha sonrada akrabalarına haber verdi.

Çift bir süre sonra ayrı yaşamaya başladı fakat Beytullah A., Emine Y. ve annesi Fatma'yı tehdit etmeye başladı. Emine Y., Beytullah A. ile dini nikahlı evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Kızını görme bahanesi ile anne kızın evine giden Beytullah A. iddiaya göre şiddetine devam etti.

“Sizi öldürmek farz oldu” Şiddet korkusundan kızını da göstermeyen anneye tehdit dolu mesajlar attı. Emine Y. bu mesajları ise sosyal medya hesabından paylaşarak korkusunu bastırmaya çalıştı. Beytullah A. 2 hafta önce ise Emine Y.’ye ‘Sizi öldürmek farz oldu” diye mesaj attı. Anne kız dün gece Belçika’da yaşadıkları evinde bıçaklanmış ve kafaları kesilmiş bir şekilde cansız bedenleri bulundu.

“Cinayeti eski eşler ortaya çıkardı” Cinayetleri işlediği iddia edilen Beytulah A. Emine Y.’den olan kızını eski eşine götürerek verdi. Bunun üzerine durumdan şüphelenen Beytullah A.’nın eski eşi Emine Y.’nin eski eşini arayarak durumdan şüphelendiğini ve Emine Y.’nin hayatından endişe ettiğini söyledi. Durum karşısında eski eşinin oturduğu eve giden Ural A. eve geldiğinde kapıyı kimse açmayınca durumu polise haber verdi. Belçika polisleri eve girince vahşet ortaya çıktı. Kafaları kesilmiş ve birçok yerinden bıçak darbesi almış halde anne kızın cesedine ulaşıldı.

“O evden kimseyi canlı bırakmayacağım” Beytullah A. daha önce Emine Y.'ye attığı bir mesajda ise,” Bekle o evde çocuğum hariç hiç kimseyi canlı bırakmayacağım” dediği öğrenildi. Emine 10 yaşında ki oğlu ise cinayet gecesi babasının yanında kaldığı ortaya çıktı. Beytullah A.`nın daha önce Emine Y. 10 yaşında ki oğluna da tehdit mesajları attığı bilgisine ulaşıldı.

"Cenazelere eski eş sahip çıktı" Öte yandan Belçika polisi cinayetler ile ilgili soruşturmalarını devam ettiriyor. Anne kızın cenazeleri ise otopsi sonrası Türkiye’ye gönderileceği öğrenilirken dini nikahlı eşi tarafından öldürülen Emine Y. ve annesi Fatma  cenazelerine eski eş Ural A. sahip çıktığı öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim