• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

HABER GELDİ ÜNLÜ İSİM HAYATINI K-AYBETTİ

HABER GELDİ ÜNLÜ İSİM HAYATINI K-AYBETTİ
Açıklama Geldi

Ünlü isim y-aşamını y-itirdi. Dünyanın maksimum Michelin yıldızına haiz, animal/hayvan lakaplı 'yüzyılın şefi' Joel Robuchon 73 yaşlarında y-aşamını y-itirdi. 7 Nisan 1945,'te Fransa'da doğdu. Ailesi papaz olmasını istediği için ilise tarafından yetiştirildi.

1-338.jpg

Hafta sonu izinlerinde, bir akrabasının zor durumda olmasından ötürü restoranında ona yardım ederken, aşçılığın kendisine daha uygun bulunduğunu görüp kariyer değiştirdi. Dünyanın farklı noktalarındaki restoranlarında Joel Robuchon’un 28 Michelin yıldızı vardı. Dışarıdan bakıldığında düzgüsel bir vaziyet şeklinde idraklanabilir sadece Tokyo’dan Las Vegas’a, Şanghay’dan Londra’ya 12 farklı restoran ile toplam 28 Michelin yıldızı sahibi olmak normal bir insanoğlunun ulaşabileceği bir başarı değil. 50 yaşlarında emekli olmaya karar verip sonra emekliliğin kendisine nazaran olmadığını anlayınca sahalara dönen Robuchon, bu Michelin yıldızlı restoran imparatorluğunu son 15 yıl içerisinde kurdu.

2-940.jpg

Ünlü isim y-aşamını y-itirdi. Dünyanın maksimum Michelin yıldızına haiz, animal/hayvan lakaplı 'yüzyılın şefi' Joel Robuchon 73 yaşlarında y-aşamını y-itirdi. 7 Nisan 1945,'te Fransa'da doğdu. Ailesi papaz olmasını istediği için ilise tarafından yetiştirildi. Hafta sonu izinlerinde, bir akrabasının zor durumda olmasından ötürü restoranında ona yardım ederken, aşçılığın kendisine daha uygun bulunduğunu görüp kariyer değiştirdi. Dünyanın farklı noktalarındaki restoranlarında Joel Robuchon’un 28 Michelin yıldızı vardı. Dışarıdan bakıldığında düzgüsel bir vaziyet şeklinde idraklanabilir sadece Tokyo’dan Las Vegas’a, Şanghay’dan Londra’ya 12 farklı restoran ile toplam 28 Michelin yıldızı sahibi olmak normal bir insanoğlunun ulaşabileceği bir başarı değil. 50 yaşlarında emekli olmaya karar verip sonra emekliliğin kendisine nazaran olmadığını anlayınca sahalara dönen Robuchon, bu Michelin yıldızlı restoran imparatorluğunu son 15 yıl içerisinde kurdu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim