• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Hakan Ural’dan eski eşi Sibel Can hakkında dikkat çeken açıklama!

Hakan Ural’dan eski eşi Sibel Can hakkında dikkat çeken açıklama!
dikkat çeken açıklama!

90’ları hatırlayalım. İnternetin bu kadar hayatımıza entegre olmadığı, televizyona mahkum olduğumuz dönemlerde elbette TV ekranına çıkan herkes tüm Türkiye tarafından tanınan, bilinen bir isim haline geliyordu. Sizi bilemiyorum ama benim için en unutulmaz TV görüntüsü Hakan Ural ve Sibel Can evliliğinin çatırdadığı, ortak bir basın toplantısı düzenledikleri o andı…

123-001.jpeg

Olumsuz konuşmadılar Sibel Can ve Hakan Ural’ın evlilikleri bildiğimiz gibi önce ciddi bir problem yaşamıştı ve daha sonra ikili boşanmış, yollarını ayırmıştı. Hiçbir zaman birbirleri hakkında dikkat çekici bir negatiflikte konuşmayan ikili kendi yollarında yürümüştü. Son açıklama enteresan Sibel Can’ın bitmeyen kilo probleminin üzerine son zamanlarda bir magazin programında yorumculuk yapan Hakan Ural’ın açıklamaları eklenmişti.

1234.jpeg

İşte bu açıklamalardan sonuncusu bir hayli enteresan; üzerinde durmazsak ayıp etmiş oluruz “Affedersiniz…” Eski eşi Sibel Can için yorumlarda bulunan Hakan Ural, “Affedersiniz, eşek gibi çalışır” diyor. Yetmiyor, bir de üstüne şunu söylüyor: “Sibel’le evlendim. 19 yaşındaydım. Sibel 17 yaşındaydı”… ‘Övgü’ mü gerçekten? “1 dakika!”larımız hazır mı? Sibel Can’a ‘övgü’ mü gerçekten bu laflar sizce?

12345.jpeg

İtirazlar Melisa Ural ve Engincan Ural gibi iki çocuğunuz var, yollarınızı ayırmışsınız ve yıllar sonra bir röportaj verirken seçtiğiniz cümleler bunlar. İlk itiraz ‘eşek’ kısmına. ‘Eşek’e ne gerek var? “Sibel çok çalışkandır” da denilebilecekken ‘eşek’ benzetmesini yapmak ne kadar doğru? Yıllardır kibar bir imaj çizen Hakan Ural’a yakışan bir kelime seçimi mi cidden?

123456-001.jpeg

Gereksiz ’17’ vurgusu İkinci itiraz ise yaş kısmına. Sibel Can 17 yaşında evlenmiş olabilir. Tehlikeli bir cümle Ancak konu öyle tehlikeli yerlere gidebilir ki Hakan Ural bile şaşırıp kalabilir. Kötü niyetle söylediğine inanmak istemiyoruz elbette ama tehlikeli bir cümle “Sibel 17’sinde evlendi” cümlesi. ‘Ateşe atmak’ gibi Sibel Can’ı ateşe atmak gibi bir anlam da çıkar çok rahatlıkla eğer cümleyi art niyetli bulursanız (ki ilk etapta bulunmama ihtimali düşük)

123-001.jpeg

Peki buna ne gerek var? Daha dikkatli olmak gerekmez mi? İnsanların, üstelik popülerlikleri de varsa, daha kibar ve dikkatli kelime/cümle seçimlerinde bulunması gerekmez mi? Sonuçta kaç yıldır bildiğimiz insanlar Sibel Can da Hakan Ural da. Seviliyorlar Üstelik ikisi de bugüne kadar toplum nezdinde sevilen isimler. Demeç verirken daha dikkatli olmak gerekmiyor mu? Fazla mı detaycıyız? Hakan Ural’ın Sibel Can hakkında söyledikleri gerçekten ‘kötü’ anlamlara çıkmıyor mu?
Yoksa biz mi fazla detaycı düşünüyoruz?

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim