• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Havva Tahnal Palu Ailesi İle İlgili Tüm Gerçekleri İ-tiraf Etti

Havva Tahnal Palu Ailesi İle İlgili Tüm Gerçekleri İ-tiraf Etti
Tüm Gerçekleri İ-tiraf Etti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan, anlatılanlar ve y-aşadıkları ile Türkiye gündemine oturan Palu ailesi’nin s-akladığı gerçekler s-onunda ortaya çıktı. Kocaeli’de y-aşayan Palu aile ve Tahnal ailesi bundan bir kaç hafta öncesine kadar dışardan bakıldığında sıradan bir aile görüntüsü vardı.

1-20190201183719.jpg

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı’ya katılan kaynana Havva Tahnal ve 2 oğlu kızı Meryem ile torunu Melike Tahnal’ı aramaya çıktı. Programa katılan aile kendi kız kardeşlerinin çocuklarını ö-l-d-ürdüğünü ve bulunmasının istedi. Bunun ardından programa damat ve kızı katıldı. Damadın katılmasının ardından ortaya akıl almaz gerçekler çıkmaya başladı. Samat Tuncer kayınvalidesi ile kaynı İsa’nın Meryem’in g-ömüldüğü yeri görmesinin üzerinden burada kemiklerin çıkması genç kızın burada olduğu i-ddialarının g-üçlendirdi. Bugün c-anlı yayına katılan komşuların ise Damat Tuncer’in evin içerisinde üç h-arfliler var ve onları k-ovuyorum dediği İsa’nın üzerine sirke dökerek okumuştu.

2-20190201183719.jpg

Buradaki 4 katlı evi sattılar ve havuzlu villa alarak damat Tuncer’in üzerine yapıldı. Ama o eve de giremeyen Havva hanım yüzünden Parkta y-aşadıklarını söyledi. Komşu’nun ise parkta biz piknik yapıyorduk. Palu ailesi de orada y-aşıyordu. Rahmet Meryem’i orada ellerinden ağaca bağlı olarak gördüm. Yanlarına gittim kızın konuşacak h-ali yoktu Tuncer’e kızı salması gerektiğini yoksa p-olise h-aber vereceğimi belirttim Tuncer ondan sonra ellerini çözdü dedi. Tuncer bey bunların hepsinin y-alan olduğunu söyledi ve kaynanası Havva hanım’da damadını destekleyerek Bunlar bize a-tılan i-ftiralardır dedi. Diğer komşular ise bağlanarak Havva Tahnal’ın kendilerinden kazma, kürek, balta istediğini ondan sonra Meryem’i bir daha gören olmadığını Havva hanımın herşeyi bildiğini söylediler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim