• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 26 °C

HAYDAR DÜMEN DİYOR Kİ: BEYLER SABIRLI OLUN, ACELE ETMEYEN ..

HAYDAR DÜMEN DİYOR Kİ: BEYLER SABIRLI OLUN, ACELE ETMEYEN ..
BEYLER SABIRLI OLUN, ACELE ETMEYEN ..

Posta Gazetesi Haydar Dümen’e sorulan yeni sorular (18 Haziran 2018) Haydar Dümen 18 Haziran 2018 tarihli Posta gazetesi yazısında okurlarından gelen soruları cevapladı. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç sorulara bakın Haydar Dümen nasıl bir cevap verdi! İşte Haydar Dümen'in hayranlarından gelen sorulara verdiği cevaplar...

Sizce hamile mi?

 İçim dışım pilav oldu 8 aylık evliyim. Cinsel hayatım durağanlaştı. İçim dışım pilav oldu. Arada üzerine kuru fasulye dökesim var. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, bu evrensel sorunu tüm erkekler yaşar. Gönül uçak ister, uçar ama bir de bunun yere konması var. Oysa pistte yer yoksa, dön havada yavrum dön olur!!! Uçağın rotasını yasalar törelerle birlikte imzaladı, kural çizdi.

Neden zor sertleşiyor?

Başka uçaklara karışır ya da çaktırmadan onların havaalanlarına inersen, sonrası bilmece olur. Onu ben değil, şans belirler. Sen bu konuda pilav yiyip isyan edeceğe benzersin. Önüne konulan nimet acı olmasın, içinde taş bulunmasın, dişlerin de kırılmasın. Ağzın yansa da ona sen razı olursun. Ilık ılık bir şeyler akıyor Ilık ılık bir şeyler akıyor Kız arkadaşımı görünce saçımdan ayak tırnağıma kadar içimden ılık ılık bir şeyler akıyor. Sebebi nedir?

Kızlar benden kaçıyor

CEVAP Değerli okurum, deneyimsizsin. Açlığı ruhunda ve tüm dokularında hissettin. Kızı görünce ayaklarından saç teline bedenini kaplayan terin yanında içindeki insanlığı hiç unutma. 5-10 yıl sonra damlası bile kalmayacak. Ellerin titrerken o içindeki ılık duyguyu da “Ah ne günlerdi” diye anacaksın. 25 yaşından önce evlenme. Bu duygularını eğitip terbiye edeceksin. Kendine göre değil, evleneceğin kıza göre hazırlayacaksın. Çünkü iki ruh bir bütün olacak, o ikili bütün preste sıkılır gibi sıkılınca şak diye bir çocuk doğacak, işte ikinizin de dünyasını o kuracak. Yarı yolda bırakıveriyor Yarı yolda bırakıveriyor Kız arkadaşımla sevişiyoruz. İlişkiye girmek istiyorum, p--sim yarı yolda su koyuveriyor. Yerinden kalkmıyor. Kıza rezil oldum. Ne yapayım?

Büyük buluyorlar

CEVAP Boşversene, böyle acemi çaylak yarışlara katılmazsın. Maratonu kazanacağını sanıyorsan ‘Yavaş yavaş çıkacaksın bu merdivenlerden’ diye başlayan şiire göre yaşa. Yani daha öğrenme aşamasındasın. Ya yaşın ve işin, ağzındaki dişlerin, ayağındaki pabuçların nasıl? Ben öyle pabuca mabuca bakmam. Keyifli yol bulunca yalınayak da olsa giderim. Adım attığın kapıdan seni geri iterlerse, yere düşer, ayağa kalkamazsın. İdare et, ayrıntı bilmeden bu konuda yazacaklarım bu kadar. Kızın halini bildirmeden benden sadece aferin (!) beklersin. Çok aşağı doğru Çok aşağı doğru Penisim çok fazla aşağıya doğru. Ne yapmalıyım? İlerde sorun yaratır mı?

1 dakikada boşalıyorum

CEVAP Değerli okurum, aşağısına, yukarısına biz karışamayız, sen de karışamazsın. Onlar da akıl olmadığından sözle, uyarıyla da yola gelmezler. Ama kendi haline bırakırsan en mükemmel oluşumu tamamlar ve senin de yüzünü kara çıkarmaz. İlişkiye girdiğimi anlar mı? İlişkiye girdiğimi anlar mı? 18 yaşında kızım. Eski sevgilimle birlikte olduk ama penisi tam girmedi, kanama olmadı. Vajinam eskisine göre biraz açıldı. Kızlık zarım bozulmuş mudur? Bu açıklıktan biriyle birlikte olduğum anlaşılır mı? CEVAP Sevgili okurum, birleşme yaptığın anlaşılmaz. Kızlık zarı vajinanın tam girişindedir. Başı bile girmiş olsa demek ki kanamayan cins. Bu durumda sorun yoktur. Dilediğinle evlenebilirsin. Yüzde 90 evlendiğin kişide de kanamayacaktır. Ama ne zaman istersen jinekologtan zarının yırtılmamış olduğunun raporunu alabilirsin. Kızlık zarım bozuldu mu? Kızlık zarım bozuldu mu? 19 yaşında kızım. Nişanlımla ilk defa birlikte oldum. Nişanlımın p-n-sinde kan vardı. Adet gördükten 2 gün sonra birlikte olduk. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?

Haftada 1 iyi mi?

CEVAP Sevgili okurum, siz kızlık zarını betondan duvar mı sanıyorsunuz? Öyle olsaydı cinsel birleşmeler sıfırlanırdı. Kızlık zarı esnek ve sapan lastiği gibidir. Dolayısıyla gerilince yırtılır, kanar. Ya da esnekliği fazlaysa ne yaparsan yap, kanamaz. Sen kanadın. Kendince kadın oldun, bunu içine sindirirsen dünyanın en mutlu insanı olursun. Sizce hamile mi? Sizce hamile mi? Kız arkadaşımın stresten dolayı adeti gecikti. Biz o gün sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Sizde acemilik olduğu için bizmi tahmin etmekte zorlanıyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim