• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Hayranları Şoke Oldu! Fişi çekildi

Hayranları Şoke Oldu! Fişi çekildi
Sevilerek Seyredilen Ve Herkezin Sevdiği O Program

F-ellaket T-ellalı olarak malum ünlü ses sanatçısı ve yazar özsevi Akay açıkladı. Star o programı yayından kaldırıyor. Star’ın, Duymayan Kalmasın programını kaldırcağı iddia edildi. Star TV hakkında şoke eden iddia,daha sürem başlamadan ortalığı sarstı.

1-194.jpg

Bir süredir satışı yapılacağı iddia edilen, takiben Ferit Şuyum’in birçok sponsoruluktan çekildiği ve maddi sıkıntı yaşadığı iddia ediliyorken, bir yayından k-aldırma haberi geldi. Star TV hakkında şoke eden iddia, daha sezon başlamadan ortalığı sarstı. Bir süredir satışı yapılacağı iddia edilen, takiben Ferit Şahenk’in biroldukça sponsoruluktan çekildiği ve maddi sıkıntı yaşadığı iddia ediliyorken, bir yayından kaldırma haberi geldi. Ünlü ses sanatçısı ve yazar özsevi Akay, yıldız TV’de iki sezondur ekranlarda olan magazin programı Duymayan Kalmasın’ın yeni sezona hazırlanırken yayından kaldırıldığını duyurdu.

2-162.jpg

Akay’ın 10 Temmuz 2018 tarihinde kendi web sitesinde gösterilen “Sabahları seyrettiğimiz magazin programları tarih mi oluyor” yazısı, toplumsal medyada dikkat çekerken, Akay’dan gelen iki iddia ise magazin camiasına b-omba şeklinde düştü. Onur Akay, ayrıca RTÜK tarafından büyük kanallara yazı gönderildiğini ve hafta içi sabah kuşağında yer edinen magazin programlarının yayından kaldırılmasının istendiğini iddia etti. İşte Akay’ın o yazısı: “Mesut Yar, Deniz Akkaya ve Seren Serengil ile 2016’da gösterim yaşamına başlamıştı. Mesut Yar o dehemmiyet magazin bana bakılırsa değbilimselş diyerek programdan ayrılmış ve hemen arkasından Duymayan Kalmasın’a Deniz Akkaya da v-eda etmişti. Seren Serengil tek kalın, programa moderatör olarak gazeteci Cengiz Semercioğlu gelmişti.
Cengiz Semercioğlu’nun kardeşi Cem Semercioğlu’nun sahibi olduğu Joker Yapım’ın yapımcılığı üstlendiği program Duymayan Kalmasın, yeni sezona hazırlanırken yayından kaldırıldı.

3-119.jpg

Çok önemli bir kaynaktan star TV’nin yeni müdürünün kararı ile programın kaldırıldığı ise kulağıma gelen ilk sebep oldu. Daha sonra kanal içinden yakın görüştüğüm birine durumu sorduğumda, RTÜK tarafından büyük kanallara yazı gönderildiğini ve hafta içi sabah kuşağında yer edinen magazin programlarının yayından kaldırılmasının istendiği bilgisine ulaştım. İki neden biri yüzünden program yayından kaldırıldı ancak ikinci neden hakkaten doğru çıkarsa, artık büyük kanallarda sabahları izlediğimiz magazin programları tarih oluyor.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim