• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Hey gidi Küçük İbo… Son hali içler acısı… Bakın ne halde!

Hey gidi Küçük İbo… Son hali içler acısı… Bakın ne halde!
Hey gidi Küçük İbo… Son hali içler acısı… Bakın ne halde!

Küçük İbo Asıl adı ‘İbrahim Halil Küçük’ olan Küçük İbo, 21 Mart 1984’te Urfa’da dünyaya geldi. Şarkıcı olmayı küçük yaşlarda kafasına koyan İbo, İbrahim Tatlıses’in Urfa’daki konseri sırasında sahneye fırlayıp, mikrofonu kapınca şöhrete açılan ilk kapıyı aralamış oldu.

1-992.jpg

‘Ailesinin ya okursun ya da oto sanayiye gidersin’ tehdidine boyun eğmeğen İbo, kısa süre sonra soluğu İstanbul’da aldı. Söylediği şarkılar dilden dile dolaştı, çıkardığı albümler satış rekorları kırdı. Show Tv’de ekranlara gelen ‘Küçük İbo’ dizisi dönemin televizyon izleyisinden de tam not aldı. Henüz 12 yaşında olmasına rağmen tüm Türkiye’nin tanıdığı bir yıldızdı artık… Kazandığı parayla araba aldığı da yazıldı, lüks bir evde yaşamaya başladığı da… Adı en çok Hülya Avşar Show’a katılıp, Avşarkızı’nın kucağına oturduğunda manşetlere çıktı… Türk halk işini,gücünü bıraktı ve sadece İbo’yu tartıştı. Yayından kaldırıran programlar mı dersiniz, ekran karartma cezası verilen televizyon kanalları mı yoksa İbo’yu sosyolojik ve psikolojik açıdan değerlendirmeye çalışanlar mı…

2-857.jpg

Ergenlik döneminin gelmesiyle birlikte ‘Küçük İbo’ yavaş yavaş eski parıltısını kaybetmeye başladı. İbo, verdiği bir röportajda şöyle konuşmuştu: ‘Sesimin değişme ihtimali beni huzursuz etti ve ben o endişeyle yavaş yavaş geri çekildim’ Yaş 20’yi gösterdiğinde sessiz sedasız askere gitti. Vatani görevini Diyarbakır’da yapan İbo, sadece o dönemi yaşayanların tanıdığı bir isim haline dönüştü. Sakarya Üniversitesi Elektronik Bölümü’nden mezun oldu. 2010 yılında katıldığı ‘İbo Show’da ‘Mutlu Ol Yeter’ şarkısını söylerken yaşadığı detone krizi, sesindeki etkinin de azaldığının habercisiydi… 2013 yılında ‘Nerdesin’ isimli bir albüm çıkardı.

3-653.jpg

Ancak bu çırpınış da eski günleri geri getirmeye yetmedi. Sanat camiaasından hızla uzaklaştı.Uzun kirpikleri, buğulu bakışları hiç değişmemiş olsa da yaşamında eskiye dair hiçbir şey kalmadı. Küçük İbo, şu sıralar şöhret yıllarında aldığı evde ailesiyle birlikte yaşıyor ve mikrofondan, kameradan, parlayan flaşlardan uzak eğitimini aldığı işi yapıyor.

4-376.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim