• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Hülya Avşar’ın Kızı Zehra Çilingiroğlu’nun BOMBA Görüntüleri… Evlatlıktan Red Sebebi!

Hülya Avşar’ın Kızı Zehra Çilingiroğlu’nun BOMBA Görüntüleri… Evlatlıktan Red Sebebi!
Devamını Oku...

Bu Görüntüleri Evlatlıktan Red Sebebi…Ünlü isim Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu magazin olaylarında annesini bile geçti.Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde Zorlu AVM’deydi.Tatil sonrası İstanbul’a gelerek soluğu AVM’de alan Zehra, dolaşmadık mağaza bırakmayarak, alışveriş yapmıştı. Ardından arkadaşları ile yemek yemişti.

Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar’la evliliğinden olan kızı Zehra Çilingiroğlu ile İstinyePark AVM’de görüntülenmişti. 18 yaşındaki Zehra’nın babasının boyuna yetiştiği görülmüştü.Zehra, geçen yıla kadar hukuk okumak istiyordu. Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra, Bahçeşehir Üniversitesi İç Mimarlık bölümünü kazanmıştı. Ortak açıklama yapan Avşar ve Çilingiroğlu “Kızımızla gurur duyuyoruz. Türkiye’de istediği İngilizce iç mimarlık kazandı. University of Westminster ve King’s College London’dan kabul aldı demişti. Kızımıza emeklerimizi geri çevirmediği için teşekkür ediyoruz. Eğitimine önce Londra’da sonra Türkiye’de devam edecek” demişti.

Bahçehir Üniversitesi iç mimarlık bölümünü kazanmış Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Bodrum’da arkadaşlarıyla tatil yaparken görüntülenmişti. Tatil yaptığı zamanlarda magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalanan Çilingiroğlu “University Of Winsminster ve Kings College London’dan kabul aldığını söylemişti.Üç yıl İngiltere’de kalacağım. Çok mutluyum” demişti. Ancak aylar sonra ailesinden uzakta kalmayı başaramadığı için Türkiye’ye geri döndü. Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu sevgilisini öpücüklere boğarken kameralara yakalanmıştı. Zehra’nın bu görüntüsüne annesi Hülya Avşar ile babası Kaya Çilingiroğlu’nun ne diyeceği merak konusu olmuştu. Ancak herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Eğitimine yarım bırakan Zehra Çilingiroğlu, İstanbul’a gelmişti. Zehra, yeni sevgilisi ile görüntülenmişti.

Babasının uyarısıyla medyadan uzak durmaya çalışan Çilingiroğlu, Nişantaşı Nopa’daki bir gündüz partisine sevgilisi Yasin Akkanat’la katılmıştı. Sarmaş dolaş eğlenen ikiliden Çilingiroğlu, kalabalığa aldırış etmeden sevgilisini öpücüklere boğdu. Zehra Çilingiroğlu ve sevgilisi Yasin Akkanat geçen hafta da Emirgan’da bir kafede görüntülenmişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim