• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Akgün yıkıldı! Meğer çocukları ve karısı…

İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Akgün yıkıldı! Meğer çocukları ve karısı…
Devamını Oku..

Peki kimdir İbrahim Erkal, karısı Filiz Akgün hangi belediye başkanının yeğeni, İbrahim Erkal ile eşinin kaç çocukları var? İşte İbrahim Erkal hakkında bilinmeyenler.

İbrahim Erkal eşiyle olan evliliğini 2003 yılında yaptı. 14 yıldır Filiz Akgün ile evli olan İbrahim Erkal, politikacı yeğeni aldı. İbrahim Erkal’ın karısı Filiz Akgün, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün yeğeni.

ibr11.jpg

İbrahim Erkal ile karısı evliliklerinde 14. yılında üçüncü çocuklarını hayatlarına kattılar. Yakın zamanda dünyaya gelen kızlarına Elif Su ismini verdiler. İbrahim Erkal’ın kızının doğumu sonrasında çok heyecanlı olduğu ve çok mutlu olduğu söyleniyordu. Çiftin Dilara Hatice ve Levent isminde biri kız biri oğlan iki çocukları daha vardı.

İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdiğinde karısı Filiz Akgün nohusalık dönemindeydi. Kötü haber sonrasında zor günler geçiren Filiz Akgün eşinin başından günlerce hiç ayrılmadan bekledi.

Doktorlar İbrahim Erkal ilk hastaneye getirildiğinde yaptıkları tetkik sonrasında umutsuz konuşmuşlardı. Beyin kanamasını durdurmak için yapılacak ameliyat vardı ama iyi bir sonuç için olasılık çok azdı. Filiz Akgün buna rağmen ameliyatın yapılması istedi ve küçük bir şans da olsa eşinin uyanması için çabaladı.

ibr11.jpg

Garsonluktan zirveye giden yol: Peki kimdir İbrahim Erkal? 49 yaşında olan İbrahim Erkal üç çocuk babasıydı. Aslen Erzurumlu (Narman) olan İbrahim Erkal, halk müziği albümü tutmayınca fantaziye kaçan kendi tarzındaki yorumu ile şöhret oldu. İbrahim Erkal için şöhrete giden yol ise garsonlukla başladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim